RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 9998|回復: 24
收起左側

Subaru BRZ @ Festival Walk

vNistelrooy 發表於 2012-7-22 16:51:35 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| vNistelrooy 發表於 2012-7-22 16:52:44 | 顯示全部樓層
個sales話86跟altezza6速而brz跟sti6速,級數完全唔同
重有,wrc藍色棍仔10月10部淨番1部,之後就唔知批唔批到, 因為全球RHD都缺貨中
個籠係靚過86
86 準車主係時候撻訂喇
bitmap 發表於 2012-7-22 16:54:59 | 顯示全部樓層
哇, 無Turbo又唔係STI都40
遲d出STI版未5幾60?!
bitmap 發表於 2012-7-22 16:55:47 | 顯示全部樓層
d日本仔野真係貴到震
chowhungjai 發表於 2012-7-22 17:14:04 | 顯示全部樓層
住40萬,選擇多到不得了,除非真係鐘意subaru BRZ得好緊要!!
 樓主| vNistelrooy 發表於 2012-7-22 17:33:36 | 顯示全部樓層
將會係一代經典
if BOXER引擎冇問題既話
albert268 發表於 2012-7-22 17:59:27 | 顯示全部樓層
Volkswagen Golf RR......
AMAT 發表於 2012-7-22 18:00:31 | 顯示全部樓層
亂噏!brz同86係同一個波箱!
AMAT 發表於 2012-7-22 18:09:40 | 顯示全部樓層
我指個sales亂噏
Allan007 發表於 2012-7-22 18:13:25 | 顯示全部樓層
真係邊值40個呀?Boxer引擎維修唔方平。
AMAT 發表於 2012-7-22 18:13:31 | 顯示全部樓層
86同brz機械結構一樣,唔同只係設定同小配件。如呔鈐大小,懸掛設定及車內配飾。
Scania 發表於 2012-7-22 18:36:56 | 顯示全部樓層
小數仲會設計出來預你改既車,但唔係好大改車癮都唔會買o羅…
買架BMW 118i都係三十幾萬,比貴D仲有M Sport版,又實用d,又一樣係FR有棍仔揀
Sin 發表於 2012-7-22 19:37:52 | 顯示全部樓層
Looks good in blue!
prodanny 發表於 2012-7-22 23:31:42 | 顯示全部樓層
SUBARU既藍色確係靚, 加埋頭bumper既設計, 我鍾意BRZ多過豐田86.

cc4321 發表於 2012-7-23 12:20:09 | 顯示全部樓層
40萬買部二千cc日本車?值咩
AMAT 發表於 2012-7-23 14:43:44 | 顯示全部樓層
其實以宜家買架2.0七人都要三十幾萬,四十幾萬已經係好正常.
去唔返以前O的車賣十幾萬一架O既年代諗法.
iggihk 發表於 2012-7-23 18:14:17 | 顯示全部樓層
生不逢時, 而家邊有人明白高轉樂趣? 個個都係turbo+電腦.

其實任你幾好玩,但得200hp, 响highway 俾d Golf 放爆都非常無引
愛人愚己 發表於 2012-7-23 21:30:53 | 顯示全部樓層
想問下SEDAN WRX STI賣緊幾錢?
Scania 發表於 2012-7-23 22:24:52 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2012-7-23 14:43
其實以宜家買架2.0七人都要三十幾萬,四十幾萬已經係好正常.
去唔返以前O的車賣十幾萬一架O既年代諗法.

但買架BMW都係三十幾…
Allan007 發表於 2012-7-23 22:30:35 | 顯示全部樓層

其實諗下都覺得無稽,Altezza同Sti個波箱本來係cup落唔同engine度,依家又有乜可能cup到落同一部engine度呢?