RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: AMAT
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MINI INFERNO試玩~

樓主| AMAT 發表於 2007-1-24 16:13:48 | 只看該作者
原帖由 mikewu 於 2007-1-23 20:48 發表

I can give you the whole damn thing since this is a piece of crap....  

幾時來!?快O的快O的~!哈!
 樓主| AMAT 發表於 2007-1-25 16:43:54 | 只看該作者
玩咗幾日,其實呢O架車都幾好玩O既~係唔夠快囉~!哈!

另外就係個殼O的噴油都幾屎喎......玩咗兩日O的油碎出嚟喎!唔知係咪廠用錯噴油嚟噴喇...哈哈!
 樓主| AMAT 發表於 2007-1-25 16:47:53 | 只看該作者
宜家整咗O的燈係O架車底,一陣放工落去玩影相先~!嘿嘿!
 樓主| AMAT 發表於 2007-1-25 21:53:12 | 只看該作者
車底裝咗我公司果O的發光片~!正~!

夜晚放車一流,係人見到都話型~!嘿嘿!
minimini 發表於 2007-1-25 23:04:25 | 只看該作者
呢部衰鬼我都有一部..........同你一樣嘅 comment........聲大大.......不過係都唔肯跑快 d ..........
 樓主| AMAT 發表於 2007-1-25 23:28:56 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2007-1-25 23:04 發表
呢部衰鬼我都有一部..........同你一樣嘅 comment........聲大大.......不過係都唔肯跑快 d ..........

我諗呢部車換個摩打再跑快O的,應該幾好玩!~^_^

最好就搞到佢行9.6V.......快摩~!好快好快~!哈!
minimini 發表於 2007-1-25 23:32:37 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-1-25 23:28 發表

我諗呢部車換個摩打再跑快O的,應該幾好玩!~^_^

最好就搞到佢行9.6V.......快摩~!好快好快~!哈!

跟手就係一個無底深潭嘅改裝餐單.......motor heat sink.......Esc......center gear box......hor...hor...hor ...
 樓主| AMAT 發表於 2007-1-25 23:35:36 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2007-1-25 23:32 發表

跟手就係一個無底深潭嘅改裝餐單.......motor heat sink.......Esc......center gear box......hor...hor...hor ...

哈哈~!咁誇!?

咁我都係唔換囉~!

其實宜家都幾好玩呀~
minimini 發表於 2007-1-25 23:42:11 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-1-25 23:35 發表

哈哈~!咁誇!?

咁我都係唔換囉~!

其實宜家都幾好玩呀~

嘻嘻.......呢個係遙控車嘅正常循環嚟吖嘛........你唔覺得好多車都係咁咩 ??......
 樓主| AMAT 發表於 2007-1-26 09:31:49 | 只看該作者
原帖由 minimini 於 2007-1-25 23:42 發表

嘻嘻.......呢個係遙控車嘅正常循環嚟吖嘛........你唔覺得好多車都係咁咩 ??......

咁都係~哈!

但我呢O架車我要嚟粗玩,唔想改到咁大鑊囉~!

嘿嘿!
清清 發表於 2007-1-26 09:54:23 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-1-26 09:31 發表

咁都係~哈!

但我呢O架車我要嚟粗玩,唔想改到咁大鑊囉~!

嘿嘿!

唔改唔舒服
 樓主| AMAT 發表於 2007-1-26 10:01:00 | 只看該作者
原帖由 清清 於 2007-1-26 09:54 發表

唔改唔舒服

呢O架車唔會話好想改,只係想快O的唧~!哈!嘿嘿!

同埋呢O架車好適合我宜家玩果O的場地,玩TT01的話,散咗都似~!哈!
Evo5 發表於 2007-1-26 10:17:37 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-1-23 06:22 PM 發表

電變.

What model is this ESC ??
look so strange !!
I think if u want to go faster, atleast u need to use 8.4V or even 9.6V
 樓主| AMAT 發表於 2007-1-26 11:05:56 | 只看該作者
原帖由 Evo5 於 2007-1-26 10:17 發表

What model is this ESC ??
look so strange !!
I think if u want to go faster, atleast u need to use 8.4V or even 9.6V

唔知呀!好似話係德寶喎~我係鍵全買,佢俾乜我我就要乜囉~哈哈!但唔貴喎,百零二百蚊咋喎~!

9.6.....即係要換電.....諗下先啦....嘿!
mikewu 發表於 2007-1-28 11:14:09 | 只看該作者
Why didn't you go with your favorite DF03 buggy for the same price lei?  
 樓主| AMAT 發表於 2007-1-28 11:27:23 | 只看該作者
原帖由 mikewu 於 2007-1-28 11:14 發表
Why didn't you go with your favorite DF03 buggy for the same price lei?  

改得仲貴.
mikewu 發表於 2007-1-28 11:37:49 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-1-28 11:27 發表

改得仲貴.

Just throw in a black motor and your satisifaction would be much much higher than the damn infernos....  
(God damn China internet is so damn slow.....)
 樓主| AMAT 發表於 2007-1-28 21:47:43 | 只看該作者
原帖由 mikewu 於 2007-1-28 11:37 發表

Just throw in a black motor and your satisifaction would be much much higher than the damn infernos....  
(God damn China internet is so damn slow.....)

仲係國內?真係上咗國內長駐喇?
mikewu 發表於 2007-1-29 10:15:25 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007-1-28 21:47 發表

仲係國內?真係上咗國內長駐喇?

Not yet....  not until middle of this year la...
I was in Shanghai and Tsing Tao for some business...  finally get back to the office today...  
(Just called you but no answer..)
APPLE 發表於 2007-1-29 10:53:53 | 只看該作者
ATAM兄,上個禮拜我朋友樣左呢架野比我~!
不過個殼係(裝甲車)完裝果隻,(個殼好鬼靚架)
見你都改左好多野,好好玩咁!
但我只係改左行1/10呔,唔知改咩麼打好,
好似KYOSHO有隻黑麼賣90元,唔知好唔好野黎...!
又見到有個$250大元麼打,個老板話好勁,
但唔知會唔會D牙頂唔頂得住??
ATAM兄有咩心得大家分享下啦~!