RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主:
打印 上一主題 下一主題
收起左側

水警輪

sailorboy 發表於 2008-9-10 22:07:48 | 只看該作者
patrick16 發表於 2008-9-10 22:14:56 | 只看該作者
原帖由 sailorboy 於 2008-9-10 22:07 發表

Patrick 16 boat friend,

係,你本身玩開什麼船  有船相post 張上來睇

我係等待中咩船都無
lpf0113 發表於 2008-9-10 22:49:04 | 只看該作者
前面大飛聽住,立即停底!你已經被捕 !
frogprince 發表於 2008-9-10 23:17:38 | 只看該作者
屯門池以經有三隻大飛被捕

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... age%3D1&page=60

分別是小明號, 兄弟號 和 白頭片號
tonycheungkw 發表於 2008-11-3 22:19:38 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
sailorboy 發表於 2008-12-22 21:22:57 | 只看該作者
原帖由 tonycheungkw 於 2008-11-3 22:19 發表

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

http://i143.photobucket.com/albums/r139/tonycheungkw/m ...

tonychengkw boat friend,

早排見到一隻水警輪 15 號 , 在試航 , 聽聞 可行 50 節 ,船仔中型,相型不錯
但可惜冇帶相機
tonycheungkw 發表於 2008-12-22 23:08:36 | 只看該作者
原帖由 sailorboy 於 2008-12-22 21:22 發表

tonychengkw boat friend,

早排見到一隻水警輪 15 號 , 在試航 , 聽聞 可行 50 節 ,船仔中型,相型不錯
但可惜冇帶相機

哈哈,我知有D模型係可以行到50節,但係我相信你講緊真船。
你係唔係講緊呢隻? 行到45節。去唔到50。

登錄/註冊後可看大圖
最近都有影8号,仲有5号,41号,42号及61号。

sailorboy 發表於 2008-12-23 18:10:24 | 只看該作者
原帖由 tonycheungkw 於 2008-12-22 23:08 發表

哈哈,我知有D模型係可以行到50節,但係我相信你講緊真船。
你係唔係講緊呢隻? 行到45節。去唔到50。

登錄/註冊後可看大圖

tony boat friend,

100 分 ,可能吹勢又興返細形
sailorboy 發表於 2008-12-30 22:46:25 | 只看該作者
原帖由 sailorboy 於 2008-12-23 18:10 發表

tony boat friend,

100 分 ,可能吹勢又興返細形

船友;

No.15 號
homesonkk 發表於 2008-12-30 22:59:35 | 只看該作者
真係好像真 呀
eleung838 發表於 2009-3-14 03:29:54 | 只看該作者
師兄
請問每一款警船是否有中車?  

中車有什麼作用? 是否用來向後?

其他兩隻車葉(左右車葉)是否可以向後?

多謝解答!
eleung838 發表於 2009-3-14 15:47:16 | 只看該作者
原帖由 eleung838 於 2009-3-14 03:29 發表
師兄
請問每一款警船是否有中車?  

中車有什麼作用? 是否用來向後?

其他兩隻車葉(左右車葉)是否可以向後?

多謝解答!

多謝解答!:
eleung838 發表於 2009-3-14 20:18:57 | 只看該作者
原帖由 bigcar 於 2007-10-13 21:53 發表
柴灣,永利商場下層,你會見到的,因為放滿了船在窗框

請問各位師兄
柴灣,永利商場下層
what time close?
or anyone have phone no.?