RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3640|回復: 8
收起左側

新人!有關差機的問題想請教

樓主| rickyma_kk 發表於 2018-7-26 11:19:36 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請教各位師兄除了Orion IQ-4X之外有無其他差機推介呢?

因為IQ-4X係萬x同城x都無貨了……但是又想找部好D的差機……希望各位師兄指教一吓……!!!!

非常感謝!

AMAT 發表於 2018-7-26 11:44:16 | 顯示全部樓層
ISDT C4

http://www.isdt.co/c4.html?lang=zh

淘寶價三百零蚊。

大野dee 發表於 2018-7-26 21:29:45 | 顯示全部樓層
SKyRC NC2600 AA/AAA bATTERY sky-rc-SK-100113-3.jpg

civicwong 發表於 2018-7-29 20:27:14 | 顯示全部樓層
未有IQ4X, 可以先買部ISDT A4叉住電先, 慢慢等貨番未遲
ROVER123 發表於 2018-7-30 15:12:49 來自手機 | 顯示全部樓層
ching,我建議去鴨記大舖買x牌D4 Ai 充電,鋰電池及鎘電都充得, 最重要有保護及修復功能! 2舊都唔駛添!
ray2011 發表於 2018-7-31 19:36:40 | 顯示全部樓層
ROVER123 發表於 2018-7-30 15:12
ching,我建議去鴨記大舖買x牌D4 Ai 充電,鋰電池及鎘電都充得, 最重要有保護及修復功能! 2舊都唔駛添! ...

陶宝重平啦,萬用充电机,百5都吾洗。
ROVER123 發表於 2018-8-1 11:22:05 | 顯示全部樓層
ray2011 發表於 2018-7-31 19:36
陶宝重平啦,萬用充电机,百5都吾洗。

我講果隻係NITECORE D4 都係148可買到呀!
可先網去查下資料就知好評及可靠.
botaebi 發表於 2018-8-20 21:29:33 來自手機 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2018-7-26 11:44
ISDT C4

可惜只可同時差2粒3a電
battle 發表於 2018-8-21 12:47:37 | 顯示全部樓層
ROVER123 發表於 2018-7-30 15:12
ching,我建議去鴨記大舖買x牌D4 Ai 充電,鋰電池及鎘電都充得, 最重要有保護及修復功能! 2舊都唔駛添! ...

係米呢隻
NITECORE D4 .jpg