RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: sam
收起左側

可遇不可求 Kyosho 4WD Fantom 20 Expert

emaxxyeung 發表於 2019-3-17 22:20:34 | 顯示全部樓層
我都係Fantom 20 Fans 來.雖然今次呢部吾係NIB. 希望你地吾好介意..

colgatent 發表於 2019-3-17 22:56:37 | 顯示全部樓層
是否原裝車連差速?
emaxxyeung 發表於 2019-3-17 23:51:35 | 顯示全部樓層
colgatent 發表於 2019-3-17 22:56
是否原裝車連差速?

前後牙差係Option Parts. 原裝車全部無跟.
我呢部前牙差係Kyosho 原廠出,
尾牙差係3o Products. 呢套尾牙差要連尾座一齊改先裝到.

emaxxyeung 發表於 2019-3-17 23:54:19 | 顯示全部樓層
Kyosho Fantom 20 Rear Gear Diff.
emaxxyeung 發表於 2019-3-17 23:57:25 | 顯示全部樓層
Front Gear Diff.
nastyboy 發表於 2019-3-18 09:22:16 | 顯示全部樓層
emaxxyeung 發表於 2019-3-17 22:20
我都係Fantom 20 Fans 來.雖然今次呢部吾係NIB. 希望你地吾好介意..

師兄你架簡直是極品啦,你不止這架啦,見你還有好多珍品添

colgatent 發表於 2019-3-19 01:30:28 | 顯示全部樓層
emaxxyeung 發表於 2019-3-17 23:51
前後牙差係Option Parts. 原裝車全部無跟.
我呢部前牙差係Kyosho 原廠出,
尾牙差係3o Products. 呢套尾 ...

Top one !
LAZER-ZXR_GP 發表於 2019-3-20 12:49:25 | 顯示全部樓層
emaxxyeung 發表於 2019-3-20 21:08:56 | 顯示全部樓層
nastyboy 發表於 2019-3-18 09:22
師兄你架簡直是極品啦,你不止這架啦,見你還有好多珍品添

師兄太謙了...

fyin 發表於 2019-3-21 10:18:32 | 顯示全部樓層
已前啲車設計真係好鬼靚! 罷向到都靚, 而家啲斎落場冇乜睇頭.
ericlam 發表於 2019-3-21 11:01:12 | 顯示全部樓層
以前d車,真係好正
blackshark3 發表於 2019-3-22 00:13:51 | 顯示全部樓層
絕對同意,以前啲車真係架架有特色,睇吓啲Delta到今日仲咁值錢就知。呢度啲師兄啲收藏真犀利,我都想搵架Fantom加埋以前京商套分體槍控一完童年夢想