RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 老占
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(十八位)已參與貨車聚會同胞注意.活動取消....!!

關閉 [複製鏈接]
 樓主| 老占 發表於 2007-5-18 19:38:52 | 只看該作者
原帖由 lajar 於 2007-5-18 19:35 發表
好左巴士站近啫
小弟有舊6v粉電....但冇大插,真擇洗

我巴士站遠遠地.... 要行十五分鐘.... 
 樓主| 老占 發表於 2007-5-18 19:39:37 | 只看該作者
原帖由 lajar 於 2007-5-18 19:35 發表
好左巴士站近啫
小弟有舊6v粉電....但冇大插,真擇洗

拿拿聲去配返個.... 焊埋落去 
chan951130 發表於 2007-5-18 19:44:12 | 只看該作者
我1排3600,1排3900,1排2200拖頭無櫃OK??
 樓主| 老占 發表於 2007-5-18 19:48:21 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2007-5-18 19:44 發表
我1排3600,1排3900,1排2200拖頭無櫃OK??

無櫃好慳電.你真的有排玩!! 

不停盡油Full雞都無問題 

最多無電前.... 幫你叫定拖車.... 

又或者借舊3000電俾你..... 可以玩一粒鐘以上 
lajar 發表於 2007-5-18 19:53:41 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2007-5-18 19:39 發表

拿拿聲去配返個.... 焊埋落去 

啱啱經了深水埗都唔記得買
而家屋企有頭無線....可憐
唯有默默地食我嘅$12蚊义雞飯
 樓主| 老占 發表於 2007-5-18 19:57:12 | 只看該作者
原帖由 lajar 於 2007-5-18 19:53 發表

啱啱經了深水埗都唔記得買
而家屋企有頭無線....可憐
唯有默默地食我嘅$12蚊义雞飯

聽見你話食叉雞飯.... 我都肚餓而家都落美心買飯食....

有機會出去買返一大圈電線吧.... 廿蚊雞有找

通常我買轉換插都一次過買幾個.... 以便不時之需

我之前成日都唔齊料.... 搵起手想改裝無架生....

而家改裝零件多到不得了.... 可惜有材料無時間....

較早時份構思左大量IDEAS.... 買料後沒甚時間去改裝....

樓主| 老占 發表於 2007-5-18 19:58:07 | 只看該作者
手頭上有上量各式各樣 3mm 5mm 既 LED..... 

有時間今晚睇下改埋落去先.... 
lajar 發表於 2007-5-18 20:01:23 | 只看該作者
我個鞋盒都有勁多容容爛爛嘅小零件
dalelee 發表於 2007-5-18 23:50:06 | 只看該作者
o.......i just have 2 3600 in my home
i miss two of it.  thus i think i am difficult to go.........
lajar 發表於 2007-5-18 23:53:09 | 只看該作者
原帖由 dalelee 於 2007-5-18 23:50 發表
o.......i just have 2 3600 in my home
i miss two of it.  thus i think i am difficult to go.........

唔緊要,大把兄弟幫手拖車
dalelee 發表於 2007-5-18 23:55:22 | 只看該作者
ha readly??
lajar 發表於 2007-5-18 23:57:20 | 只看該作者

回復 #91 dalelee 的帖子

我舊粉电用唔到,而家得3排3800
jonny 發表於 2007-5-19 00:26:06 | 只看該作者
jonny fm. 36.490
阿超  fm.35.180
 樓主| 老占 發表於 2007-5-19 01:51:54 | 只看該作者
原帖由 dalelee 於 2007-5-18 23:50 發表

總有人能夠借電俾您.... 放心 
 樓主| 老占 發表於 2007-5-19 01:52:39 | 只看該作者
原帖由 jonny 於 2007-5-19 00:26 發表
jonny fm. 36.490
阿超  fm.35.180

咁遲報名呀.... 個Party越泥越多人.... 
 樓主| 老占 發表於 2007-5-19 02:25:59 | 只看該作者
少那粒星星.... 燒焊改裝燈組.... 及叉電中途.... 

女友來電.... 要出去飲野.... 返泥再進行工程.... 
 樓主| 老占 發表於 2007-5-19 02:27:47 | 只看該作者
報告.... 雞那大量入侵拖頭界.... 經已發現至少六部雞頭殺入境內.... 

情況危急.... 現在宣佈進入緊急狀態 

===================================

已於電話確認車手頻道如下:

車手名稱:          頻道列表:

1) 老占 ------------FM 40.470  〔拖頭〕
                  FM 72.190

2) 有勇無謀 ---------PCM 40.895  〔貨車〕
3) 阿賢 ------------FM 35.140  〔貨車〕 雞仔頭  
4) DM9261 --------FM 72.130    〔拖頭〕  
5) Bumper --------FM 40.850  〔拖頭〕 雞仔頭   
6) Raysman -------FM 72.210  〔貨車〕 雞仔頭  
7) Dalelee -------FM 36.162  〔貨車〕
8) Fat -----------FM 40.790  〔拖頭〕 雞仔頭
9) Cheong --------FM 72.270  〔拖頭〕
10)Lajar ---------FM 40.810  〔拖頭〕 雞仔頭  
11)阿豪 ------------FM 40.675  〔拖頭〕 雞仔頭  
12)Sunnykwok -----AM 40.730  〔拖頭〕
13)swccamera -----FM 40.610  (Mini)
14)Chan ----------FM 40.830  〔拖頭〕
15)Jonny ---------FM 36.490  〔拖頭〕
16)阿超 ------------FM 35.180  〔拖頭〕

備注: 〔巴士〕.橙色
    〔拖頭〕.綠色
    〔貨車〕.紫色

===================================

raysman 發表於 2007-5-19 02:42:21 | 只看該作者
My 雞仔頭 Not Ready Yet

So F-350 will be use
0728 發表於 2007-5-19 09:28:34 | 只看該作者
今日天氣好得很,你地大可以放心去玩
dm9261 發表於 2007-5-19 09:47:37 | 只看該作者
原帖由 0728 於 2007-5-19 09:28 發表
今日天氣好得很,你地大可以放心去玩

so keeps holding on