RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: AMAT
收起左側

[工房專賣]有冇興趣訂LED?

natural0112 發表於 2007-8-29 12:27:39 | 顯示全部樓層
如果訂最快幾時有?
有冇海外訂購??
doooouglas 發表於 2007-8-30 12:52:59 | 顯示全部樓層
有冇海外訂購?? x2
dikk338 發表於 2007-9-28 02:23:42 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2007-5-25 16:16 發表
頭先問返採購個價錢,睇下你地有冇興趣喇.

5MM聚光LED(即係宜家O的人整RC CAR車頭燈果O的LED.....)

超白光, 5MM, HKD 0.8
藍色, 5MM, HKD 0.5
紅色, 5MM, HKD 0.4
綠色, 5MM, HKD 0.6
橙色/黃色, 5MM, HKD  ...

依家仲有冇得訂?
我訂左D燈要點搞落架車度呀請問?
 樓主| AMAT 發表於 2007-9-28 02:27:30 | 顯示全部樓層
冇人訂,所以都冇訂過

唔夠數訂來做乜
dikk338 發表於 2007-9-28 14:16:55 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2007-9-28 02:27 發表
冇人訂,所以都冇訂過

唔夠數訂來做乜

如果我聚光同散光每隻色要10粒.加埋百幾粒可唔可以訂
 樓主| AMAT 發表於 2007-9-29 11:52:17 | 顯示全部樓層
原帖由 dikk338 於 2007-9-28 14:16 發表

如果我聚光同散光每隻色要10粒.加埋百幾粒可唔可以訂

每隻色要100粒就有得諗
dikk338 發表於 2007-9-29 14:42:58 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2007-9-29 11:52 發表

每隻色要100粒就有得諗

哈哈~
有機會先一齊訂啦咁.唔該晒你
karl 發表於 2007-10-9 10:49:34 | 顯示全部樓層
超白光, 5MM, HKD 0.8  x 20pcs   / 3mm x20pcs  =$32-
藍色, 5MM, / 3mm HKD 0.5  各十粒  =$10-
紅色, 5MM, / 3mm HKD 0.4  各十粒  =$8-
綠色, 5MM / 3mm HKD 0.6 x 各10粒  =$12-
橙色/黃色, 3MM, HKD 0.4  各十粒     =$8-
紫色, 5MM, HKD 1.0 (話有紫外光FUNCTION)  x 10   =$10-
total $80 咋
幾時可以取貨呢~~thanks
 樓主| AMAT 發表於 2007-10-9 10:54:52 | 顯示全部樓層
原帖由 karl 於 2007-10-9 10:49 發表
超白光, 5MM, HKD 0.8  x 20pcs   / 3mm x20pcs  =$32-
藍色, 5MM, / 3mm HKD 0.5  各十粒  =$10-
紅色, 5MM, / 3mm HKD 0.4  各十粒  =$8-
綠色, 5MM / 3mm HKD 0.6 x 各10粒  =$12-
橙色/黃色, 3MM, HKD 0.4  ...

冇人訂,唔訂貨住.
hoho1210 發表於 2011-2-24 18:34:22 | 顯示全部樓層
我想知係唔係同TT01送果D LED 一樣禁光??
TT01送果D LED係幾多mcd??
alan0108 發表於 2011-4-16 19:44:00 | 顯示全部樓層
一粒LED幾多volt?