RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: ivenleung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大埔像真貨車場境活動2008-貼圖區

馬輝 發表於 2008-4-14 20:39:38 | 只看該作者
馬輝雖然遲到,但都post下相先

登錄/註冊後可看大圖

來到時車場已經水泄不通,難得有個位泊車醫肚

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

是日參加派對的賓客

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

新凍櫃登場,都係先拖為快

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

始終地少人多,開車總係急躁d,交通意外頻生

登錄/註冊後可看大圖

車多的另一個後果就係被困車龍中

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

當你望我時,我也在望你

登錄/註冊後可看大圖

"路牌呀路牌,你冇野呀嗎?對你唔住呀!!"

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

第一次見的Hino Selega

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Road Train,倒後走可是一場惡夢

登錄/註冊後可看大圖

聶風兄的倒泥架

登錄/註冊後可看大圖

偷櫃

登錄/註冊後可看大圖

櫃主奪回櫃後就得意忘形

去片

http://www.youtube.com/watch?v=x_Q_8kcF5rk
拖櫃繞場一周

http://www.youtube.com/watch?v=nvm1Nx55GPU
又繞多一周,但今次係拖住長牛跑,會堂頓變奔牛節
dm9261 發表於 2008-4-14 21:19:32 | 只看該作者
馬輝段片正呀   影到歷史時刻  
chan951130 發表於 2008-4-14 21:44:44 | 只看該作者
原帖由 dm9261 於 2008-4-14 21:19 發表
馬輝段片正呀   影到歷史時刻  

咩野歷史時刻 ?/?????
馬輝 發表於 2008-4-14 22:17:37 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-4-14 21:44 發表

咩野歷史時刻 ?/?????

想知?睇片咪知囉
yokiso 發表於 2008-4-14 23:20:21 | 只看該作者
交通意外.....
東京化工 發表於 2008-4-14 23:51:03 | 只看該作者
都見未過撞完車仲要咁惡
有勇冇謀 發表於 2008-4-15 00:13:43 | 只看該作者
巴士撞斷橋,死傷冇數...
ms07 發表於 2008-4-15 15:15:51 | 只看該作者

回復 24# 的帖子

4月19日你一定收到律師信
dg8380 發表於 2008-4-15 20:43:16 | 只看該作者
原帖由 ms07 於 2008-4-15 15:15 發表
4月19日你一定收到律師信

我會上訴  上訴原因係 Mr Chan 周圍行阻礙我駕駛時視線
hiace仔仔 發表於 2008-4-15 20:44:22 | 只看該作者
原帖由 dg8380 於 2008-4-15 20:43 發表

我會上訴  上訴原因係 Mr Chan 周圍行阻礙我駕駛時視線

出律師信
mk9001 發表於 2008-4-16 01:08:36 | 只看該作者

回復 49# 的帖子

一於報警Lai佢
Q-pet 發表於 2008-4-16 01:11:45 | 只看該作者
我舉腳讚成告陳生無牌駕駛...撞爛人行天橋..死傷無數
yokiso 發表於 2008-4-16 15:40:41 | 只看該作者
chan951130 發表於 2008-4-16 16:16:22 | 只看該作者
原帖由 Q-pet 於 2008-4-16 01:11 發表
我舉腳讚成告陳生無牌駕駛...撞爛人行天橋..死傷無數

我逆線行車、雙白扒頭、燈位停位無停車

仲有撞倒路牌,人行天橋企圖不顧而去重有冇撞爛

chan951130 發表於 2008-4-16 16:33:59 | 只看該作者
原帖由 dg8380 於 2008-4-15 20:43 發表

我都上訴係我買便野令部車去得遠小小都會jam車  我買左APEX$84的4ch接收,重有我唔高係一個位玩車會看唔到部車

馬輝 發表於 2008-4-16 17:23:17 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-4-16 16:33 發表

我都上訴係我買便野令部車去得遠小小都會jam車  我買左APEX$84的4ch接收,重有我唔高係一個位玩車會看唔到部車

you should pay more to get something decent, and since you are in such a healthy financial position, this makes your reason for appeal unreasonable

your appeal is rejected, court.
donhk1982 發表於 2008-4-16 17:46:14 | 只看該作者
佢都未夠18歲,

邊到有牌呀??
dm9261 發表於 2008-4-16 17:51:01 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-4-16 16:33 發表

咁大個台都唔企上去  這不是理由
chan951130 發表於 2008-4-16 17:52:18 | 只看該作者
原帖由 dm9261 於 2008-4-16 17:51 發表

咁大個台都唔企上去  這不是理由

我企左上左就會jam車
hiace仔仔 發表於 2008-4-17 20:42:18 | 只看該作者

我買左"快打把"4ch接收,30蚊好好用,又唔jam車,我又高,又睇到架車