RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: LokSpec
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TAKARA TOMY 新產品預告

800mah 發表於 2008-7-4 14:07:37 | 只看該作者
AEROSPIDER 同 HOVER-Q 都要充勁耐電, 跟住玩得個一陣 lor...
 樓主| LokSpec 發表於 2008-7-4 14:50:51 | 只看該作者
ledtech 發表於 2008-7-4 20:25:44 | 只看該作者
原帖由 LokSpec 於 2008-7-4 13:04 發表

相信係用抽氣系統之類吸住牆壁行

細個有架爬墻車仔係車胎度綁膠帶
terrynck 發表於 2008-7-4 22:42:35 | 只看該作者
阿De 發表於 2008-7-4 22:49:15 | 只看該作者
Andsonma 發表於 2008-7-4 23:59:21 | 只看該作者
真的十分期待Tomy的新產品,越出越有高科技。
bubble2040 發表於 2008-7-5 00:17:19 | 只看該作者
kchx2 發表於 2008-7-5 12:02:12 | 只看該作者
原帖由 LokSpec 於 2008-5-22 11:26 發表
TS07 FOX MINI

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

嘩, 配埋金鈴
至貴氣係你 lu  

之前既 hotshot 又唔見你配金鈴  
terrynck 發表於 2008-7-8 04:49:20 | 只看該作者
CAUL 又出掃把佬

樓主| LokSpec 發表於 2008-7-8 10:08:24 | 只看該作者
原帖由 terrynck 於 2008-7-8 04:49 發表
CAUL 又出掃把佬

九代個樣OK
十代STi,仍然不能接受係掃把佬

但睇條軨就唔開胃

~《北極熊》~ 發表於 2008-7-15 23:53:57 | 只看該作者
我見過QFO係信和2樓出現過,19x
terrynck 發表於 2008-7-16 06:16:02 | 只看該作者
原帖由 LokSpec 於 2008-7-8 10:08 發表

九代個樣OK
十代STi,仍然不能接受係掃把佬

但睇條軨就唔開胃

一定要改軨!

原來係新 "CAUL ER" 系列 : 換左新控,有前後燈,巡邏車和救護車會閃紅燈加發聲!
08/08 CAUL ER / SUBARU インプレッサ WRX STI 2006 \1,000-

08/08 CAUL ER / SUBARU インプレッサ WRX STI 2007 \1,000-

08/08 CAUL ER / クラウン パトロールカー \1,500- (Toyota Crown patrol car)

08/08 CAUL ER / ハイエース 救急車 \1,500- (Toyota High Ace ambulance)

08/08 CAUL ER / 都営バス \1,500- (日本東京都公營巴士)
08/08 CAUL ER / 日野セレガ \1,500- (Hino S'elega heavy-duty bus)
09/08 CAUL ER / NISSAN フェアレディ Z(ブルー) \1,000- (Blue)

09/08 CAUL ER / NISSAN スカイライン GT-R(R32)(ホワイト) \1,000- (White)

09/08 CAUL ER / NISSAN スカイライン GT-R(R33)(パープル) \1,000- (Purple)

09/08 CAUL ER / NISSAN スカイライン GT-R(R34)(イエロー) \1,000- (Yellow)
10/08 CAUL ER / Seven Eleven Truck \1,000-
10/08 CAUL ER / Nissan GT-R (Silver) \ 1,000-
11/08 CAUL ER / Skyline GT-R (KPGC10) \1,500-

Andsonma 發表於 2008-7-16 13:40:26 | 只看該作者

回復 32# 的帖子

第一代CAUL真係垃圾,除左好飄之外,冇樣得。希望第二代會好小小,加左燈後應該好玩好多!架巴士同架旅遊巴都好吸引!
 樓主| LokSpec 發表於 2008-7-16 14:38:24 | 只看該作者
原帖由 terrynck 於 2008-7-16 06:16 發表 [
原來係新 "CAUL ER" 系列 : 換左新控,有前後燈,巡邏車和救護車會閃紅燈加發聲!

08/08 CAUL ER / ハイエース 救急車 \1,500- (Toyota High Ace ambulance)

10/08 CAUL ER / Nissan GT-R (Silver) \1,000-
11/08 CAUL ER / Skyline GT-R (KPGC10) \1,500-

ER差不多貴咗成倍

不過有燈識發聲
咁Hiace must buy(不過車頂同真車差太遠了 )

巴士好彩冇Aero Queen

期待部R35果樣得唔得
希望部KPGC10係50勝果部車花

樓主| LokSpec 發表於 2008-7-16 15:30:30 | 只看該作者
原帖由 Andsonma 於 2008-7-16 13:40 發表
第一代CAUL真係垃圾,除左好飄之外,冇樣得。希望第二代會好小小,加左燈後應該好玩好多!架巴士同架旅遊巴都好吸引!

都唔係完全冇
CAUL R32個樣都幾得,隻色又Match
不過新過部32係白色而唔係銀色就有D失望
椰禮 發表於 2008-7-17 05:11:26 | 只看該作者
唔知35又會咩樣呢
不過都係等mini-z出35算
 樓主| LokSpec 發表於 2008-7-17 10:11:43 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2008-7-17 05:11 發表
唔知35又會咩樣呢
不過都係等mini-z出35算

我就等Tomy Drift車
期待個殼改咗包圍
都唔知出GTR34做乜?
出GTT相信重多人會買

椰禮 發表於 2008-7-17 21:40:24 | 只看該作者
tomy部34車頭唔錯,可能仲好過奸商(燈罩),但車尾好似差左d(尾燈)
可能係唔想出一架又長(殼長)offset=0既車殼掛
(34既R比T闊dd)
GARY^^ 發表於 2008-7-17 21:45:16 | 只看該作者
出呢d夠晒吸引, tomy屈錢技又升華左, tomy好野!!
R34-Fish 發表於 2008-8-18 04:18:18 | 只看該作者
原帖由 terrynck 於 2008-7-4 04:06 發表

HOVER-Q photo :

請問有無人玩過??....同埋在那裡可以買到....因為真係吾見有得賣....同埋大約幾錢?