RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: hatakashi
打印 上一主題 下一主題
收起左側

1/4 King Tiger 照片 (嶄新短片!!! 08-05-2009) 第9頁

樓主| hatakashi 發表於 2008-10-9 23:36:47 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖
Kazaf 發表於 2008-10-15 22:21:02 | 只看該作者
原帖由 hatakashi 於 2008-10-4 17:42 發表
洗左好多啦...又要等下一次有泥時再黎過

兄台 , 你架KT係行油定行電? 有冇内部圖片睇下?
 樓主| hatakashi 發表於 2008-10-15 22:30:41 | 只看該作者
行電的, 24V, 兩舊12V 汽車電
內部照片下次等我定期維修時影比你!
piston 發表於 2008-10-15 22:41:55 | 只看該作者
You are really a nice guy. Thank you
 樓主| hatakashi 發表於 2008-10-20 00:13:28 | 只看該作者
試想像你係二戰盟軍坦克兵...係森林時...轉左個彎...一向前望

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| hatakashi 發表於 2008-10-26 05:58:58 | 只看該作者
油畫...身痕無野做...

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| hatakashi 發表於 2008-10-27 03:19:59 | 只看該作者
今午天氣良好所以帶隻老虎出外...
天氣寒冷, 配上正值黃昏, 有味道!  
短片: http://uk.youtube.com/watch?v=DPZ0pdCcbMA

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| hatakashi 發表於 2008-10-29 19:12:08 | 只看該作者
好難得尋晚落完雪, 今朝又結霜.  即刻一早7點多帶架坦克出去玩...唔知係雪定係霜啦

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| hatakashi 發表於 2008-10-30 00:45:24 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| hatakashi 發表於 2008-11-1 05:16:03 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖
MTAM 發表於 2008-11-1 08:54:58 | 只看該作者

回復 50# 的帖子

師兄,十分像真,影相角度很好.影多些相片給各師兄弟觀看.
 樓主| hatakashi 發表於 2008-11-2 03:42:28 | 只看該作者
多謝各位支持, 未來幾日我又會再帶戰車出戰, 希望可以影到秋天的啡黃感覺
 樓主| hatakashi 發表於 2008-11-8 16:58:40 | 只看該作者
看著照片, 想起學友的....夕陽醉了...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
NitroChicken 發表於 2008-11-8 17:30:29 | 只看該作者
Wa.....very nice KT & photos
 樓主| hatakashi 發表於 2008-11-29 18:30:24 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖
周百通 發表於 2008-11-29 18:58:59 | 只看該作者
d相影得咁好,可能又再比人盜用喎!
明天或會有司令到南生圍視察場地。
 樓主| hatakashi 發表於 2008-11-29 19:43:10 | 只看該作者
係啵....又唔記得加水印, 有戰友去過南生圍視察, 簡直是完美的地方!!!!!!!!!!!!!!!!
周百通 發表於 2008-11-29 19:59:29 | 只看該作者
今日有朋友問我........你吹雞決定左係邊日未。
 樓主| hatakashi 發表於 2008-11-29 20:01:23 | 只看該作者
架野到先決定到...不過我估12月20號就有9成機會得!!!
果度大到...擺多10多架1/4都得呀!!
MTAM 發表於 2008-12-1 09:02:20 | 只看該作者

回復 55# 的帖子

hatakashi san,
照片影得很像真,
也期望快到20號,觀看你的TANK.