RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2150|回復: 9
打印 上一主題 下一主題
收起左側

家中一影...短片後加

Q-pet 發表於 2008-9-17 02:10:19 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
短片自己按入去http://s90.photobucket.com/albums/k267/fai23fai23/?action=view&current=MVI_0067-0.flv

層層疊疊

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

兩車一齊排係度影

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

我隻細松鼠波波夾係中間

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

我隻混左既大松鼠仔仔同波波

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

坐係架車上邊一影

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

豬腸裡的天空 發表於 2008-9-17 02:24:20 | 只看該作者
WA!!!!!波波愛我~~~我愛波波>3<!!!!!

未免太可愛了吧!!! ^3^!!!!!我啜啜啜啜~~卜卜卜卜~~~!!!口水狂飄~~~>3<!!!!!!WOW!!!!!

下次拎出黎比我玩下吧!!!!!!!!!
bo68674 發表於 2008-9-17 02:32:18 | 只看該作者
实在太可爱辣!个两只!!好听话架何?
 樓主| Q-pet 發表於 2008-9-17 02:34:45 | 只看該作者

回復 3# 的帖子

係呀佢地好乖嫁..我最愛佢地
bean0603 發表於 2008-9-17 02:55:03 | 只看該作者
好可愛呀~ 我又啜
冰‧心龍 發表於 2008-9-17 03:05:44 | 只看該作者
幾時帶隻狗黎屯門同我地玩呀!今個星期5有局!黎唔黎見我部車最後一面先!
 樓主| Q-pet 發表於 2008-9-17 11:25:10 | 只看該作者

回復 6# 的帖子

做咩會見你部車最後一面既?
唔啦我星期六有局...
jacky720 發表於 2008-9-17 19:37:15 | 只看該作者
好惡呀!!
z1118 發表於 2008-9-17 22:01:55 | 只看該作者
the dogs are very lovely
waikit114 發表於 2008-9-19 11:17:50 | 只看該作者
haha條片好攪野 原來同狗係咁溝通既