RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: oo829
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[車輛專區] Tamiya TT-01 改裝玩家專區

wongbunny 發表於 2012-4-8 03:03:55 | 顯示全部樓層
我中意上面位師兄咁講..過程先係最好玩..好似我今日..同大師幾咁好玩..
wongbunny 發表於 2012-4-8 03:31:08 | 顯示全部樓層
佢好快就會去jv同大家見面...佢話明天晚上就會片低我地..到時佢就會出jv...
wongbunny 發表於 2012-4-8 23:38:41 | 顯示全部樓層
有結果了..佢可能又係錯setting..大家有可能要再等下了..不過今日我陪跑..因今日有好多人要跟佢學野..
wongbunny 發表於 2012-4-8 23:53:38 | 顯示全部樓層
我就放到一地都係水...唔知其他師兄有沒..我就只lap1隻就收手了..
最頂引吹脹ga係...佢無啦啦走過來叫左聲師公真係問你地死味...
wongbunny 發表於 2012-4-8 23:57:18 | 顯示全部樓層
see..一堆師兄快過我啦..你叫佢地做師公把啦...小ga授唔起..
wongbunny 發表於 2012-4-9 00:13:13 | 顯示全部樓層
嗯嗯..有師兄問大師用咩齒比..佢景然答人用智慧齒..個一下我真係服了..唔知比咩反應佢好..
wongbunny 發表於 2012-4-9 02:16:04 | 顯示全部樓層
係啦..快d捉佢出jv玩好過啦..tsw d到人多車多路跳..大師d最強setting都發揮唔到..我地又慢..要玩反23t..不如等佢出jv玩tt+3.5t好過啦..
大師..我見意你出去jv玩好過..tsw d到真係發揮唔到你
你知啦..tsw條路太跳..你d咩差咩智慧齒用晒都係咁cup..
我地tsw d tt真係太慢..想cup都cup唔到..等我地用反23t練反3-5-10年..先叫你回來教過我地啦..
wongbunny 發表於 2012-4-13 14:21:26 | 顯示全部樓層
大師..你點see到你第3...我串你得啦下話..
你see清楚d..白車..粉紅+白個部..同我部..123都跑晒回來..
wongbunny 發表於 2012-4-13 14:39:53 | 顯示全部樓層
你係要再鬥..好呀..我同你鬥多次呀..
就大家用同級機器玩..
不過今次玩大d..你話到你d setting值350...就同你玩350..
你win我馬上比350跟你學野..
但係如果我win..我就收反你350..好公平呀..
wongbunny 發表於 2012-4-13 14:41:03 | 顯示全部樓層
重有第2條片..我地跑左16個圈..你係10個圈都沒.
wongbunny 發表於 2012-4-13 14:52:28 | 顯示全部樓層
佢可能見到起步個時排第3
咁佢第1場都第1..排位個時..
wongbunny 發表於 2012-4-13 15:03:59 | 顯示全部樓層
走同級又唔中意..要唔要我用反無感10.5同你跑..
你dd人..正一係又要威又要帶頭盔..
師兄弟們..你地see下佢對自己d setting有幾大信心先得架..
s.y兄我支持你呀..
wongbunny 發表於 2012-4-13 15:36:28 | 顯示全部樓層
算扎啦s.y.佢dd以後出po都咪鬼理佢把啦..教極都係咁..
其他師兄..就由佢算吧...唔好再理佢d po..
一日都係小弟不才..手車又唔好..車又慢..唔可以放到佢心服口服..
wongbunny 發表於 2012-4-13 15:52:50 | 顯示全部樓層
唔怕..我相信d新手唔係白痴..唔會只係看佢一個半個po..重有大師現在咁出名..
佢要第1味比佢lo...佢話佢setting最強..味最強..
等佢d個星期去到jv..比你地d真係快車放下..再拍多條片..我相信d新手對眼係雪亮ga..
wongbunny 發表於 2012-4-14 01:53:02 | 顯示全部樓層
你真係see得起大師..用條蛇同佢玩..現在係咪see我唔起唔用蛇同我玩先..
wongbunny 發表於 2012-4-14 02:43:54 | 顯示全部樓層
大師係唔使用dd車的..佢改車名手車以改到人車合1
只換2個媽差..呀唔係..係媽星珠差..就可以片火箭..
咩定型水+mp3..以唔係我地凡人可到ga地步..

wongbunny 發表於 2012-4-14 02:44:56 | 顯示全部樓層
打錯字..係改車同佢手車..
wongbunny 發表於 2012-4-16 00:54:08 | 顯示全部樓層
但如果你想要我地d慢車但又剛好係大師前面ga setting..出來玩見到面先交流下好過
你知啦..機器唔同改野又唔同..我地又點可以好似大師咁勁..可以係到開po教呀!!
等等比大師見到..比佢串我地屎setting就唔好啦..
wongbunny 發表於 2012-4-17 14:36:27 | 顯示全部樓層
又天水圍....話時話..大師今次係咪同我片個350先..