RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 46838|回復: 257
收起左側

[車輛專區] Tamiya TT-01 改裝玩家專區

oo829 發表於 2012-4-7 12:54:19 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
研究TT-01 平玩極限,意見分享
alan0108 發表於 2012-4-7 12:59:47 | 顯示全部樓層
chukachun 發表於 2012-4-7 13:07:04 | 顯示全部樓層
oo829 發表於 2012-4-7 12:54
研究TT-01 平玩極限,意見分享

師兄,請問你聽晚黎唔黎天水圍,我有興趣隻摩打,同埋我想睇睇你部車,我想比部車你幫我set
 樓主| oo829 發表於 2012-4-7 13:19:25 | 顯示全部樓層
回復 alan0108 的帖子

要比錢買新車嗎師兄
 樓主| oo829 發表於 2012-4-7 13:20:33 | 顯示全部樓層
回復 alan0108 的帖子

later i buy a zero s if i had more money
 樓主| oo829 發表於 2012-4-7 13:21:53 | 顯示全部樓層
回復 chukachun 的帖子

聽日黎吾到,今日四點你去吾去?
chukachun 發表於 2012-4-7 13:22:38 | 顯示全部樓層
oo829 發表於 2012-4-7 13:21

聽日黎吾到,今日四點你去吾去?

今日我唔得了
 樓主| oo829 發表於 2012-4-7 13:23:37 | 顯示全部樓層
一係星期一你去大埔ok?
chukachun 發表於 2012-4-7 13:25:14 | 顯示全部樓層
oo829 發表於 2012-4-7 13:23
一係星期一你去大埔ok?

我只可以星期日晚咋,我屋企唔比
 樓主| oo829 發表於 2012-4-7 13:26:14 | 顯示全部樓層
一係下星期日???????
 樓主| oo829 發表於 2012-4-7 13:26:26 | 顯示全部樓層

chukachun 發表於 2012-4-7 13:28:20 | 顯示全部樓層
oo829 發表於 2012-4-7 13:26

好呀,不過我便左又要等多一個星期了
 樓主| oo829 發表於 2012-4-7 13:29:18 | 顯示全部樓層
你自已部車用緊咩setting,我宜家教你!!!!!!!1
 樓主| oo829 發表於 2012-4-7 13:29:35 | 顯示全部樓層

chukachun 發表於 2012-4-7 13:48:13 | 顯示全部樓層
oo829 發表於 2012-4-7 13:29

我依家換左中間條直濕金屬,冇了,都唔知要換D乜,依家個摩打就30T,個電變就雙星黑色唔知乜型號,支控就原裝雙星
 樓主| oo829 發表於 2012-4-7 13:53:26 | 顯示全部樓層

你想玩O的乜,如果你部車,天水圍可拉盡23T 過灣,要買靚小小既太,我都有套二手,賣$50 23T摩打電變都有,賣$350,不過要換炭刷,架車用新電比較慢時就要換,一係你買套有刷最慢既摩打,其他暫時吾駛換........
chukachun 發表於 2012-4-7 13:55:16 | 顯示全部樓層
oo829 發表於 2012-4-7 13:53

你想玩O的乜,如果你部車,天水圍可拉盡23T 過灣,要買靚小小既太,我都有套二手,賣$50 ...

依家條呔我用緊原裝買車反黎果四條
chukachun 發表於 2012-4-7 13:56:31 | 顯示全部樓層

你想玩O的乜,如果你部車,天水圍可拉盡23T 過灣,要買靚小小既太,我都有套二手,賣$50 ...

我有興趣買呀,不過我想睇下知道有幾快先,係天水圍可以用到23T咩??我怕太快會cup車呀
 樓主| oo829 發表於 2012-4-7 13:57:08 | 顯示全部樓層

你可以試下,但你想玩快摩打時應該冇咁咬地!!!!!!!
chukachun 發表於 2012-4-7 13:57:56 | 顯示全部樓層

我乜都唔識,只係想部車可以快少少