RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: yam138
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[資訊分享] 今日上富山,好失望!

solaris8x86 發表於 2015-8-31 11:27:42 | 顯示全部樓層
首先,人哋啋唔啋你係人哋嘅自由嚟嘅,你有熱情想識新朋友,但唔代表人哋亦有相同嘅想法。

以上屍兄分享嘅都係事實,由其係對一啲飛得已經幾好幾有技術嘅屍兄,由於佢哋玩得掂,對交流或分享已無乜需求,個思維已進入咗自得其樂嘅境界,是否有人一齊玩已變得唔仲要。相反,你行過去同佢social一丶兩句還可以,但再追問佢,佢自然覺得係個打擾,就正係你個經歷嘅實情。老實講,我亦係嗰個大叔嘅同一類人。

下次想結識"同級生"機友,首先注意,人哋放緊飛機嘅時候千其唔好行過去問問題,佢會覺得係個打擾。其次,最好你手上亦有相約嘅機型係手,交流亦交容易。又或者,你留意到佢啲飛行技術有代改善,對交流結識新朋友亦係一個較理想嘅機會。
solaris8x86 發表於 2015-9-8 07:01:14 | 顯示全部樓層
solaris8x86 發表於 2015-11-20 12:15:34 | 顯示全部樓層

Good...我好想要件.....
solaris8x86 發表於 2015-11-20 12:30:42 | 顯示全部樓層
siuwai999999 發表於 2015-11-20 12:21
我問下會長,如何取得先

但我比較喜歡樹起"中指"....
solaris8x86 發表於 2015-11-20 20:12:10 | 顯示全部樓層
kitkit123 發表於 2015-11-20 20:05
你鍾意嘅話,搵日你著件T恤出泥南記,即刻幇你劃一件,包你滿意!

變態老人 kitkit123!!