RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3388|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2008-12-28 戰火洗禮南生圍

MRX-2 發表於 2008-12-30 17:37:19 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今日一場戰士完全洗禮南生圍,而且今次火力可能係有史以來最龐大最震撼!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

-----------------------

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

樓主| MRX-2 發表於 2008-12-30 17:39:04 | 只看該作者
昨日剛完成相片編輯,今日先有時間貼工房
KENT115W 發表於 2008-12-30 18:09:12 | 只看該作者
好正呀!!!!
非筆墨形容, 我老婆都話(すげ~~~~~~~~)即係犀利

thankyou 各位大佬門

可唔可以將d相copy 又或者post 去(台灣遙控)個到呀?

noble 發表於 2008-12-30 19:42:08 | 只看該作者
上一次用「摧毀」嚟形容!!
哩一張相,諗唔到點樣去形容。張相………正呀!!

搞到想去埋………?

登錄/註冊後可看大圖

樓主| MRX-2 發表於 2008-12-30 21:42:51 | 只看該作者
原帖由 KENT115W 於 2008-12-30 18:09 發表
好正呀!!!!
非筆墨形容, 我老婆都話(すげ~~~~~~~~)即係犀利

thankyou 各位大佬門

可唔可以將d相copy 又或者post 去(台灣遙控)個到呀?

:v ...

一個誠心的回覆已能形容啦!不過當日人太多,我要左閃右避d人,避D腳,所以效果只能至此,下次如果可以來個私局就更好了!
另外小弟日前已經登陸台灣網站,不過由於發表上出現了一些問題,只要問題解決定當全數貼過去給台灣的朋友欣賞欣賞!
 樓主| MRX-2 發表於 2008-12-30 21:46:06 | 只看該作者
原帖由 noble 於 2008-12-30 19:42 發表
上一次用「摧毀」嚟形容!!
哩一張相,諗唔到點樣去形容。張相………正呀!!
搞到想去埋………?

登錄/註冊後可看大圖

聽講新年或有實彈演習,到時什麼也會被「摧毀」
hatakashi 發表於 2008-12-30 23:30:51 | 只看該作者
嘻嘻實彈就要睇好唔好彩啦
cktam 發表於 2008-12-30 23:36:55 | 只看該作者
M兄的相很有專業水準,畫面簡而清,坦克很有勢;各位司令,我架車少了一件東西,請估估.
hatakashi 發表於 2008-12-30 23:46:25 | 只看該作者
支 MG 34?
ShipKing 發表於 2008-12-30 23:50:06 | 只看該作者
唔駛估la,
一眼睇到,少左碌野呀!
係 mg42機槍,
喂! 京士柏小操呀!
點睇
hatakashi 發表於 2008-12-30 23:57:26 | 只看該作者
京士柏就係睇你地玩架啦
 樓主| MRX-2 發表於 2008-12-31 00:24:46 | 只看該作者
原帖由 hatakashi 於 2008-12-30 23:57 發表
京士柏就係睇你地玩架啦

你唔係有部1/16 KT既咩?
chan951130 發表於 2008-12-31 00:43:58 | 只看該作者
原帖由 cktam 於 2008-12-30 23:36 發表
M兄的相很有專業水準,畫面簡而清,坦克很有勢;各位司令,我架車少了一件東西,請估估.

我d相點啊
周百通 發表於 2008-12-31 01:24:51 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-12-31 00:43 發表

我d相點啊
除左大部份幾好外,其它三個字形容
 樓主| MRX-2 發表於 2008-12-31 01:25:53 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-12-31 00:43 發表

我d相點啊

老實講,你D相唔錯,可惜個人懶唔揀相,影100張貼夠101張,花多眼亂。

話時話你要人對你d相俾意見,點解唔係自已個post度問,過黎呢邊做乜?有時期花多少少心思回覆,影D相都會靚D。
hatakashi 發表於 2008-12-31 08:58:53 | 只看該作者
原帖由 MRX-2 於 31/12/2008 12:24 AM 發表

你唔係有部1/16 KT既咩?

部1/16 KT... 變左做擺設好耐lu....

佢最後一次出戰, 都好似係兩年前
rk2 發表於 2008-12-31 09:12:11 | 只看該作者
d 相好正, 尤其黑白果d , 好有 feel.
cktam 發表於 2008-12-31 10:23:53 | 只看該作者

我d相點啊

小陳,你的相都好靚,有環境,有主題,仲訓在地上影,認真投入,繼續努力,一定有傑作.我都係懾影發燒友,曾經取過全港公開賽優異獎(廢話).原來你鍾情我架老爺KT,有空比電話我.91528893.但係最緊要是讀好晝做好功課至玩,千奇唔好比老豆閙
 樓主| MRX-2 發表於 2008-12-31 16:02:54 | 只看該作者
原帖由 hatakashi 於 2008-12-31 08:58 發表

部1/16 KT... 變左做擺設好耐lu....

佢最後一次出戰, 都好似係兩年前

呢架都好靚喎!係咪你自已噴架?
 樓主| MRX-2 發表於 2008-12-31 16:05:32 | 只看該作者
原帖由 cktam 於 2008-12-31 10:23 發表

小陳,你的相都好靚,有環境,有主題,仲訓在地上影,認真投入,繼續努力,一定有傑作.我都係懾影發燒友,曾經取過全港公開賽優異獎(廢話).原來你鍾情我架老爺KT,有空比電話我.91528893.但係最緊要是讀好晝做好功課至玩,千 ...

原來閣下是影相發燒友,大家係同好來,但我無錢發燒,所以....