RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1611|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

恒龙新出kv1坦克有冇師兄玩過?

Ricky-hoho 發表於 2009-5-23 02:35:10 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

有聲有煙

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

轉貼视频: Tamiya Tank KV1
http://v.youku.com/v_show/id_XOTE4ODc2ODQ=.html

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
周百通 發表於 2009-5-23 14:16:14 | 只看該作者
唔知而家恆龍d質數去到點(內外)
 樓主| Ricky-hoho 發表於 2009-5-23 15:06:48 | 只看該作者
唔知而家恆龍d質數去到點(內外)
周百通 發表於 2009-5-23 14:16

所以我就買一部玩下先
覺得ok先再買
賣恆龍果位老板衣加晚晚都有揾我,,Lee,D問題我以同佢講左
kenl 發表於 2009-5-23 17:58:13 | 只看該作者
所以我就買一部玩下先
覺得ok先再買
賣恆龍果位老板衣加晚晚都有揾我,,Lee,D問題我以同佢講左
Ricky-hoho 發表於 2009-5-23 15:06

師兄可唔可以幫我问下個位老板,獵豹3869金屬覆帶有冇幾節賣,或者一對都可以,唔贵的話,thx you............
 樓主| Ricky-hoho 發表於 2009-5-23 18:29:18 | 只看該作者
師兄可唔可以幫我问下個位老板,獵豹3869金屬覆帶有冇幾節賣,或者一對都可以,唔贵的話,thx you............
kenl 發表於 2009-5-23 17:58

一對意思係成條金屬覆帶?
幾節唔知有冇得賣
我幫你問下
kenl 發表於 2009-5-23 18:41:07 | 只看該作者
一對意思係成條金屬覆帶?
幾節唔知有冇得賣
我幫你問下
Ricky-hoho 發表於 2009-5-23 18:29
一對即是二條,我覺得對帶短左D,將D路輪壓低左,除冇甘像真外又令車底過低 ,有幾節散賣當然最好,冇買對做士啤,呢架车落左好多心機改 thx you la...............
 樓主| Ricky-hoho 發表於 2009-5-23 22:38:34 | 只看該作者
一對即是二條,我覺得對帶短左D,將D路輪壓低左,除冇甘像真外又令車底過低 ,有幾節散賣當然最好,冇買對做士啤,呢架车落左好多心機改 thx you la...............
kenl 發表於 2009-5-23 18:41

師兄收pm
kenl 發表於 2009-5-23 23:18:39 | 只看該作者
7# Ricky-hoho

收到已回覆
Evo露筍 發表於 2009-5-24 00:57:54 | 只看該作者
kv1應該係星星新車......
 樓主| Ricky-hoho 發表於 2009-5-24 01:16:00 | 只看該作者
但恒龙以經出kv1坦克
 樓主| Ricky-hoho 發表於 2009-5-24 01:18:11 | 只看該作者
kv1應該係星星新車......
Evo露筍 發表於 2009-5-24 00:57

但恒龙以經出左kv1坦克,,重有得賣
Evo露筍 發表於 2009-5-24 23:10:37 | 只看該作者
11# Ricky-hoho

係wor.....岩岩終於搵到恆龍官網......
但係淘寶好似唔見有,重有冇得買呀??
呢架都係target之一.......
如果恆龍之後會出埋1/16 MP4A3 就正喇~~
(死啦....target已經3部.....買2部老婆都依依哦哦.....加多架...唉.....)
 樓主| Ricky-hoho 發表於 2009-5-25 01:33:01 | 只看該作者
11# Ricky-hoho

係wor.....岩岩終於搵到恆龍官網......
但係淘寶好似唔見有,重有冇得買呀??
呢架都係target之一.......
如果恆龍之後會出埋1/16 MP4A3 就正喇~~
(死啦....target已經3部.....買2部老婆都依 ...
Evo露筍 發表於 2009-5-24 23:10

淘寶未有,,因老版未放上,所以未有得賣,,我幫你問下佢幾錢再話你知
 樓主| Ricky-hoho 發表於 2009-5-29 02:03:51 | 只看該作者
13# Ricky-hoho

德国三号突击炮坦克3868-1以出左金属版

登錄/註冊後可看大圖

炮管可伸缩、有红外线对战
发炮出现闪光需另购高压闪光器,多台对打需另购红外线对打接收头

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖