RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2606|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TKO 真正被封原因 !!!!! 飛機撞寫字樓 差D害死幾十人 !!!!

關閉 [複製鏈接]
kaidogg 發表於 2009-9-4 11:23:28 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
TKO 真正被封原因 !!!!! 飛機撞寫字樓 差D害死幾十人  !!!!

大家好
我有個FRIEND (吹狗 : 真花名黎)  響 HK OXY 做打雜(職位就係假既)
佢老豆同我講 (吹先生)
早唔記得幾時 有D 飛機友玩飛機
唔知咩事 架機撞左去 HK OXY 既 寫字樓
跟住 HK OXY 報警
D 機友連機都冇去拎返 就走左喇
架機仲響OFFICE
就係因為咁 就比人封場喇

TVB 果單野都唔太關事 我估 (<---- 可能只係加快程序都唔定)
但最主要係D 機友既問題

其實我想講
你地玩還玩 技術唔好唔係問題
之前我地玩車又成日響我地頭頂不遠處 近飛

但明知果度有D咁既野就唔好飛埋去啦好心
而家好彩就撞寫字樓姐 最多都係冇場玩
唔好彩發生爆炸咁點呀
幾十條人命呀 大佬

希望你地可以檢討下囉
Skyline 發表於 2009-9-4 11:28:52 | 只看該作者
恐佈份子所為?  
日月天 發表於 2009-9-4 11:32:45 | 只看該作者
拉登坐係入面?
bcgg 發表於 2009-9-4 11:36:01 | 只看該作者
TKO 真正被封原因 !!!!! 飛機撞寫字樓 差D害死幾十人  !!!!

大家好
我有個FRIEND (吹狗 : 真花名黎)  響 HK OXY 做打雜(職位就係假既)
佢老豆同我講 (吹先生)
早唔記得幾時 有D 飛機友玩飛機
唔知咩事 架機撞 ...
kaidogg 發表於 2009-9-4 11:23

遲早南生圍下場一樣...
hitlau 發表於 2009-9-4 11:38:05 | 只看該作者
啊拉登?
Andrew168 發表於 2009-9-4 11:43:51 | 只看該作者

玩遙控模型發燒友大多都好自律, 只有好小數害群之馬, 連累街坊,
累街坊有機會小咗一個地方玩, 又不顳安全, 自已為是,
又自我中心, 已為自己技術超群, 能起死回生, 永不炒機,
這種人不要留情, 要告發佢, 免得害咗其他守規矩玩家,
如果再不守規矩, 不自律, 好快 TKO 會封, 冇得玩遙控模型
22年 發表於 2009-9-4 11:56:58 | 只看該作者
原因可能仲有好多,可能李生唔鍾意康城班客仔見到沙塵滾滾同聽到engine聲,影響左佢話令人心曠神怡0既環境。又可能係毛記有個監制好鬼憎人0向TKO玩RC,特登制個專題搞死佢。又可能有RC車友因私人恩怨情願一拍兩散,報寸叫人做野封場..............但結果都係一樣。封左搵到個原因都唔會開返。
AMAT 發表於 2009-9-4 11:58:29 | 只看該作者
唔好賴嚟賴去喇........

辣完一邊又辣另一邊........

地方係政府,政府要封要鎖佢係有權,亦唔需要同大家講道理.
佢唔封俾你玩一排,只係人情.但唔係道理.

唔好將呢O的事情賴呢個果個喇......冇意思!
AMAT 發表於 2009-9-4 11:58:34 | 只看該作者
STOP HERE