RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2004|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[q-steer改]MAZDA RX8

eddylo_ 發表於 2010-4-1 23:27:10 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
第二個系列係RX8

多多指教

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
pkkevojun 發表於 2010-4-3 11:02:46 | 只看該作者
個拉花好靚!!!
阿業阿業 發表於 2010-4-3 21:48:55 | 只看該作者
成日搵到d靚車仔既~eddylo兄可唔可以貼埋個全部車+場景黎睇下
我想改D1,不過好貴...
LokSpec 發表於 2010-4-3 23:17:33 | 只看該作者
重本之作
 樓主| eddylo_ 發表於 2010-4-4 12:56:32 | 只看該作者
成日搵到d靚車仔既~eddylo兄可唔可以貼埋個全部車+場景黎睇下
我想改D1,不過好貴...
阿業阿業 發表於 2010-4-3 21:48

其實我個個都唔係要黎玩STEER既場景黎既...只係擺係公司做裝飾,影下相用...
不過而家拆晒喇!
有D舊相俾你參考下啦~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

仲有D1車~

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

仲未搵到織戶學架SUPRA呀....
阿業阿業 發表於 2010-4-4 16:10:38 | 只看該作者
嘩,好多d1,易唔易改落去??我諗住bit返架改落q steer度再加燈~
 樓主| eddylo_ 發表於 2010-4-5 02:28:28 | 只看該作者
嘩,好多d1,易唔易改落去??我諗住bit返架改落q steer度再加燈~
阿業阿業 發表於 2010-4-4 16:10

其實架架都好易改,難度不大