RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1520|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

超罕有1/6 Maus 在網上拍賣!

hatakashi 發表於 2010-6-20 23:00:50 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
真的是非常罕有...英國只有兩輛

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISA ... eName=STRK:MEWAX:IT

登錄/註冊後可看大圖
sunday 發表於 2010-6-20 23:24:25 | 只看該作者

i cant imagine the ship cost..........
 樓主| hatakashi 發表於 2010-6-20 23:55:36 | 只看該作者
Only around HK$5000 if shipped by boat, quite cheap.
timtim2323 發表於 2010-6-24 01:33:33 | 只看該作者
係香港玩1/16都已經係極限,重要1/6,唔玩想放返出去都難
真係有幾個錢係身既,都會玩真車....
SSD 發表於 2010-6-24 08:25:14 | 只看該作者
係香港玩1/16都已經係極限,重要1/6,唔玩想放返出去都難
timtim2323 發表於 2010-6-24 01:33

嘩,玩真車.........玩坦克車
 樓主| hatakashi 發表於 2010-6-24 08:38:06 | 只看該作者
timtim2323 發表於 24/6/2010 01:33 AM

香港有好多個1/6玩家, 不定期會成班出黎玩, 所以1/6唔係極限
甚至1/4都唔係極限, 限嘅, 係人嘅想像力

1/6或1/4坦克嘅二手市場係全世界性, 所以要賣, 唔需要本地賣, 正如買, 唔需要本地買