RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1162|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

10月10日HKRCSA 香港電動車公開賽 (第五戰)改期

小洪 發表於 2010-9-25 23:09:21 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
因肥强10月10日有事,HKRCSA 香港電動車公開賽 (第五戰)改期,改為10月31日舉行,請各賽員留意
Patrick_Chau 發表於 2010-9-26 00:11:54 | 只看該作者

oh..............10月31我鬥唔到啦.............
kyoshozx5 發表於 2010-9-26 00:21:59 | 只看該作者
回復 1# 小洪

我好難才請到假.要預早一個月申請.又改期.i
 樓主| 小洪 發表於 2010-9-26 00:36:36 | 只看該作者
回復 2# Patrick_Chau
sorry!Patrick_Chau下次
 樓主| 小洪 發表於 2010-9-26 00:37:21 | 只看該作者
回復 3# kyoshozx5
sorry !
yc854 發表於 2010-9-26 00:49:16 | 只看該作者
因為一個人有事而改期,那其他人有事怎麼辦???
arto6 發表於 2010-9-26 01:23:08 | 只看該作者
因為一個人有事而改期,那其他人有事怎麼辦???
yc854 發表於 2010-9-26 00:49

相信係照樣10月31日比賽.
我見樓上Patrick_Chau 及  kyoshozx5 師兄唔得閒  , 小洪都唔改期就知咩事啦!
我同kyoshozx5 師兄情況一樣, 請星期日假唔係易事,  相信我10月31日都再請唔到假比賽了.
希望小洪下次公平D.........唔好比人覺得 "香港電動車公開賽" 其實係 "小圈子電動車公開賽"
awth 發表於 2010-9-26 16:38:28 | 只看該作者
.........唔好比人覺得 "香港電動車公開賽" 其實係 "小圈子電動車公開賽"

你唔知就唔好亂講.... 咩"小圈子電動車公開賽"~!???
肥强係 MC, 比賽中叫 mic 果位師兄, 係義務架, 佢冇份比賽架~!
TRC 就係得小洪同亞叔....
小洪, 佢負責賽道安排
亞叔, 負責收銀處
肥强唔得閒, 都冇計, 唔通你去叫 mic 咩~!!??
tme4 發表於 2010-9-26 16:48:23 | 只看該作者
十分同意,同時肥強係負責電腦的安排,無佢,大家如何比賽。
lung1 發表於 2010-9-26 17:00:05 | 只看該作者
相信係照樣10月31日比賽.
我見樓上Patrick_Chau 及  kyoshozx5 師兄唔得閒  , 小洪都唔改期就知咩事 ...
arto6 發表於 26/9/2010 01:23 AM

你會唔會諗多左呀。。。。。。。
arto6 發表於 2010-9-26 17:35:50 | 只看該作者

師兄們收到!! 希望不要誤解!!
ul8000kbs 發表於 2010-10-25 01:08:10 | 只看該作者
平心而論,主辦單位人員有事要改期都ok既...不過早多少少講會好d囉~
如果係因為3幾位參賽者有事而改期就另當別論...........