RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3921|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Mxclub 10-04-2011 Off Road Party Photos

Patrick9878 發表於 2011-4-12 16:16:17 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
 樓主| Patrick9878 發表於 2011-4-12 16:21:28 | 只看該作者
還有三百多張相片儲存在此網址:

http://www.fotop.net/Patrick/Patrick524
22年 發表於 2011-4-12 16:32:33 | 只看該作者
Patrick影嘅相就係精彩!可惜我無黎
smlming 發表於 2011-4-12 17:02:17 | 只看該作者
D相好有動感,我都想快D參與
alanwhc 發表於 2011-4-12 17:08:31 | 只看該作者
D相好靚呀!
ooo000 發表於 2011-4-12 17:27:47 | 只看該作者
Patrick兄.....very nice!!!
 樓主| Patrick9878 發表於 2011-4-13 08:56:52 | 只看該作者
22年 發表於 2011-4-13 09:30:37 | 只看該作者
Patrick9878 發表於 2011-4-13 08:56
唔好意思, 時間所限無等埋你, 下次一定同星期日無去 Mxclub 嘅老友補番多幾張相!

多謝晒Patrick,等我地比多D心機整好D部車:lol,飛高黎比你捉下先:lol
tatame 發表於 2011-4-13 10:19:54 | 只看該作者

正呀好耐無見patrick d 靚相=P ~~ 我噴定新殼等你 =D
tatame 發表於 2011-4-13 10:32:24 | 只看該作者
嘩......................睇緊d相睇到呆左,呢幅好堅~~ 影到架車好清晰~~ 仲有側邊d沙塵~~ 充分表現出架車既速度感.........patrick 你真係好勁
beat 發表於 2011-4-13 10:51:00 | 只看該作者
回復 Patrick9878 的帖子

What a nice photo taken for my Avante MKII thanks Patrick
22年 發表於 2011-4-13 12:03:43 | 只看該作者
想問一下Patrick兄,你擺咁多相0向外面0既張薄上面係0米要自已比錢買個容量?如果係的話會唔會比個期限D師兄download D相之後free返個容量出黎或者我地夾翻份錢比你。再唔係請你食餐大0既多謝下你都要。請回覆。
 樓主| Patrick9878 發表於 2011-4-13 16:03:06 | 只看該作者
tatame 發表於 2011-4-13 10:19
正呀好耐無見patrick d 靚相=P ~~ 我噴定新殼等你 =D

咁呢個夏天我就差定多幾粒相機電等你!
 樓主| Patrick9878 發表於 2011-4-13 16:07:21 | 只看該作者
beat 發表於 2011-4-13 10:51
回復 Patrick9878 的帖子

What a nice photo taken for my Avante MKII thanks Patrick

客氣客氣! 下次有緣再同你部 Avante 影多幾張!
 樓主| Patrick9878 發表於 2011-4-13 16:27:13 | 只看該作者
22年 發表於 2011-4-13 12:03
想問一下Patrick兄,你擺咁多相0向外面0既張薄上面係0米要自已比錢買個容量?如果係的話會唔會比個期限D師兄 ...

我以前揀咗相至出, 而家就影得合格都放上去, 等你哋自己揀(希望你哋唔會覺得太煩), 因為我本相簿已經轉咗無限儲存 plan, 我唔會删除任何一日嘅紀錄, 你哋慢慢 download 又得, 得閒入去睇吓又得, 以前影嘅我都有搬番上去添!
http://www.fotop.net/Patrick/Patrick467

唔好咁客氣啦, 唔知 TM 搬咗, 要 Sony 兄晨早由元朗專程嚟接我, 我都覺得唔好意思, 下次我都係去上水, 睇吓你哋邊個順便載埋我入去!
tatame 發表於 2011-4-13 17:03:53 | 只看該作者
Patrick9878 發表於 2011-4-13 16:27
我以前揀咗相至出, 而家就影得合格都放上去, 等你哋自己揀(希望你哋唔會覺得太煩), 因 ...

唔好客氣~~ 收到你既相大家都覺得係無價既=) ~~ 相信sony 唔介意去pickup 你~~ 辛苦你當日咁曬咁熱都幫我地影左呢批靚相就真啦=)
22年 發表於 2011-4-13 17:04:22 | 只看該作者
Patrick9878 發表於 2011-4-13 16:27
我以前揀咗相至出, 而家就影得合格都放上去, 等你哋自己揀(希望你哋唔會覺得太煩), 因 ...

無限儲存!好勁呀!咁下次我請食飯多謝你啦! 睇翻以前0向TKO同青衣影0既張真係懷念。
PS: TM同Sony都係因為你先復出,香港RC界要多謝你至真。
manju 發表於 2011-4-13 18:42:14 | 只看該作者

Partick 兄影既相真係超正 ,  充滿動感!
部車起跳, 降落一刻完全細膩的攝入鏡頭, 利害!!  
ringlecheng 發表於 2011-4-13 18:56:01 | 只看該作者
d 相真係好靚....請問patrick 兄幾時會再去 MX club 呢?
 樓主| Patrick9878 發表於 2011-4-13 19:24:05 | 只看該作者
tatame 發表於 2011-4-13 17:03
唔好客氣~~ 收到你既相大家都覺得係無價既=) ~~ 相信sony 唔介意去pickup 你~~ 辛苦你當日咁曬咁熱都幫我 ...

做影相佬辛苦就預咗架啦! 難得你哋咁喜歡啲相, 辛苦得嚟都有價值!
題外話: 晤知你哋用幾大 mon, 我而家啲相係 1280 x 853 , 想進一步加大到 1440 x 959 , 你哋睇有無咁必要呢?