RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 10669|回復: 52
收起左側

一架咁既船值唔值咁貴呀 (#39樓為最近更新)

lf2c 發表於 2011-7-9 18:48:24 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

話說早幾日走左入去蒸藝度睇下野.....
無意中比我見到有呢隻咁樣既遊艇賣.......
你地估唔估到要幾錢呀..........

居然話要$850大元~仲夠膽死話係暑期優惠~
而且仲係原裝冇改過野~
大佬~真係咪當人LuLu啦.........賣咁貴......你唔好去搶.......

move 發表於 2011-7-9 18:56:59 | 顯示全部樓層
........$850大元
Mugford 發表於 2011-7-9 19:44:18 | 顯示全部樓層
好過去搶呀~~~|
 樓主| lf2c 發表於 2011-7-9 19:52:42 | 顯示全部樓層
alan0108 發表於 2011-7-9 20:11:27 | 顯示全部樓層
e d 去鴨記都系$1xx-2xx 炸ma
 樓主| lf2c 發表於 2011-7-9 20:13:27 | 顯示全部樓層
alan0108 發表於 2011-7-9 20:11
e d 去鴨記都系$1xx-2xx 炸ma

咁咪係囉.........行過少少已經行到
去鴨記起碼慳到幾舊水先啦.........
幫呢檔野買.......好難啦........
Ricky-hoho 發表於 2011-7-9 20:44:38 | 顯示全部樓層
哈哈----真係搶---老淘都係賣$135-140人仔---
taiming1 發表於 2011-7-9 21:11:01 | 顯示全部樓層
Ricky-hoho 發表於 2011-7-9 20:44
哈哈----真係搶---老淘都係賣$135-140人仔---

我在二手區,層經買到了一隻95%新都是$150,要$850鴨記同淘寶都有很多選擇
 樓主| lf2c 發表於 2011-7-9 21:17:22 | 顯示全部樓層
taiming1 發表於 2011-7-9 21:11
我在二手區,層經買到了一隻95%新都是$150,要$850鴨記同淘寶都有很多選擇

我倒不如用$850再加多二三百買隻無刷玻纖快艇好過........
vending 發表於 2011-7-9 22:08:56 | 顯示全部樓層
唔通那隻船係德國或美國太空總署做?,
 樓主| lf2c 發表於 2011-7-9 22:10:02 | 顯示全部樓層
vending 發表於 2011-7-9 22:08
唔通那隻船係德國或美國太空總署做?,

唔知啦.......
Skipper 發表於 2011-7-10 20:42:58 | 顯示全部樓層
真係得啖笑, 所以我每次行過, 都是齋睇唔買嘢!
 樓主| lf2c 發表於 2011-7-10 22:40:34 | 顯示全部樓層

你買得起就買啦..................
move 發表於 2011-7-10 22:59:24 | 顯示全部樓層
改隻滑浪女都冇佢咁貴
 樓主| lf2c 發表於 2011-7-10 23:04:37 | 顯示全部樓層
move 發表於 2011-7-10 22:59
改隻滑浪女都冇佢咁貴

咪就係.........叫佢算吧啦..........
仲夠膽死話係暑期優惠.........真係比佢吹漲...........
我諗學生哥都唔會上佢當呀..............
move 發表於 2011-7-10 23:43:29 | 顯示全部樓層
上佢當果d多數係無知父母又想d小朋友玩下遙控玩具..我想一定有d無知既父母以為850仲要係rtr..可能會話價錢合理...但比佢地去鴨記見到賣果個價錢一定xyz%#都有份,之後以後唔買rc比小朋友玩....我冇眼睇了
 樓主| lf2c 發表於 2011-7-10 23:45:07 | 顯示全部樓層
move 發表於 2011-7-10 23:43
上佢當果d多數係無知父母又想d小朋友玩下遙控玩具..我想一定有d無知既父母以為850仲要係rtr..可能會話價錢合 ...

除非係李嘉誠買比佢d孫玩就有可能唔志在啦...........
不過我諗比李嘉誠見到隻船咁膠都可能忍唔住話用$850
買隻膠船比我d孫玩咁寒酸~咪只會影衰我~
睬佢都傻啦~倒不如買隻靚d既唔好~

move 發表於 2011-7-10 23:53:04 | 顯示全部樓層
但我怕嘉誠哥一睇便知係2xx-3xx到貨仔知佢呃人唔買比個孫玩woo..
 樓主| lf2c 發表於 2011-7-10 23:56:27 | 顯示全部樓層
move 發表於 2011-7-10 23:53
但我怕嘉誠哥一睇便知係2xx-3xx到貨仔知佢呃人唔買比個孫玩woo..

可能嘉誠哥話:嗱~乖孫~
爺爺一係唔買~一係就買隻最好既比你~
唔好買埋呢d貴到死既cheap野.......
就算要cheap都要用番cheap價泥買.........
tonyho88888 發表於 2011-7-11 00:55:41 | 顯示全部樓層
長沙灣〝蒸藝〝出左名係黑店!!