RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2538|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Orion MR8L 2400kv

Marksman 發表於 2012-1-21 00:02:33 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
Orion MR8L 2400kv
http://www.teamorion.com/vortex-mr8-l-2400-kv-en-2-3.html

如果用這摩配我現在用緊的 HW XERUN 150A SD okay 嗎? 有無師兄試過?

我只知 Orion 的 Vortex R8 pro ESC 是 HW OEM 的 but it have 180A constant, HW 只有150A constant
Moonsideryan 發表於 2012-1-21 00:41:18 | 只看該作者
回復 Marksman 的帖子

據國內朋友回應~ HW的確在過去有幫他OEM,不過都有一後時間之前既樹LU,我個LAST UPDATE係2個月前既~ 所以可能性不大~
ikesan 發表於 2012-1-21 00:45:50 | 只看該作者

蝦仁師父聴日入吾入級呀?
Moonsideryan 發表於 2012-1-21 00:47:36 | 只看該作者
回復 ikesan 的帖子

我未差電~ 重點係無腳~ 坦白說是想玩車的~
ikesan 發表於 2012-1-21 01:05:09 | 只看該作者
Moonsideryan 發表於 2012-1-21 00:47
回復 ikesan 的帖子

我未差電~ 重點係無腳~ 坦白說是想玩車的~

一斉call車入啦!
 樓主| Marksman 發表於 2012-1-21 20:44:30 | 只看該作者
回復 Moonsideryan 的帖子

我部D8 run in 好了
 樓主| Marksman 發表於 2012-1-21 20:48:20 | 只看該作者
MR8L 好似系唯一有2400kv 的大摩打 76mm
 樓主| Marksman 發表於 2012-1-21 21:25:22 | 只看該作者
》》 tonglau2000 今日見到非常猛!《《

我準備把偪rossi 同偪 GO 調130度來行, 睇住火咀條絲來調,渣盡d 馬力來行,反正d偈太襟用迫唔到自己買新偈玩