RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3632|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[燦神Q&A]豬流感

hei_choro 發表於 2012-2-11 16:33:43 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

雙星係千呼萬喚之下終於推出豬2012
旋即引黎各界RC迷極熱烈討論

有人話非買不可, 一圓"那些年,我們一起看叔叔玩山豬的日子"
亦有人話5000千大洋價值不菲,抱有觀望態度
更有人話雙星近年不斷翻炒舊作,誠意欠奉,山豬2012都係少改博大賣之產品

本工房好營幸請到燦神-廖偉雄對"豬流感現象"作一個簡單而又深入淺出既解答
希望各師兄能一笑置之

1.點解雙星要翻出山豬2012?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

2.五千個大洋好貴,我點買....(燦神插嘴)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

3.新手怕難砌唔想噴油...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

4.我銀行得6,000蚊,如果我買左係咪好傻

登錄/註冊後可看大圖

5.對於炒家呢次坐艇燦神點睇?

登錄/註冊後可看大圖

6.買兩部以上又怕冇位擺/俾老婆話既師兄認該點做呀?

登錄/註冊後可看大圖

笑完就算~~
sboy 發表於 2012-2-11 16:42:54 | 只看該作者
Hei 我Like你。
講真有錢咪買架玩,無錢咪望住人玩囉!
對女人一樣,有咪用名牌,無咪日日去望住人哋D名牌囉!
cytnet 發表於 2012-2-11 17:27:49 | 只看該作者
講得好
PongL 發表於 2012-2-11 19:59:43 | 只看該作者
自己負擔到又鐘意未買黎玩囉,值唔值得買係自己點睇姐。
嚙線嚙踝蕭嚙編? 發表於 2012-2-11 20:47:52 | 只看該作者
5千零蚊其實好多人都負擔到
我覺得只係價值觀問題姐
min 發表於 2012-2-11 21:38:07 | 只看該作者
Ching
GSXR600 發表於 2012-2-16 05:06:10 | 只看該作者

我覺得"雙星"比左好多童年 回憶我 例如: 我成日掛住玩車 攪到我考試肥佬 比媽鬧...
tiger1 發表於 2012-2-16 06:43:08 | 只看該作者
燦燦講得好好
packardbell 發表於 2012-2-16 08:53:56 | 只看該作者
哈哈, 笑左