RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 15022|回復: 40
收起左側

老番 v3.1m 入手了 哈哈

lawrencechan 發表於 2013-5-29 16:49:36 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

http://www.gt-rc.com/en/details.asp?nodeid=75&id=226

唔知ching 有冇留意到, 最近kws 都有款呢款野, 好似v3.1m 咁....

更新:
起度多謝hknewton CHING SEND 個說明書比我, 令到早排收佐套2 手V3.1M 後, 原來真係插錯線, 好彩冇壞既~

琴日PAT PAT 痕行行下冇咩買, 就入埋呢套番版野黎比較下, 初步試過同 V3.1M 基本上冇分別, 但係呢, 番版呢套唔知點解著晒2 個車頭大燈同霧燈後, 個蜂鳴器會長響....最後放埋1 2 面LU~ 都係用返V3.1M

不過最搞笑係個老闆同我講, 緊係買呢隻啦, 呢個係大廠黎嫁, v3.1m 個d 你睇packing 就知咩事啦, 係咁易用個膠袋入住就賣幾百蚊, 買呢個岩嫁啦~ 我心諗, 你當人白痴咩

2015年6 月2日更新

xx power 起4 月份真係出佐套bluetooth 燈.

http://gt-rc.com/portal.php?mod=view&aid=127

唉, 又抄到捉, 起度再推post 比咁多位ching 知, 唔好買錯野, 一定一定一定要支持老正, 認明hknweton ching 套燈先係正貨

hknewton 發表於 2013-5-29 20:58:38 | 顯示全部樓層
抄到足
 樓主| lawrencechan 發表於 2013-5-29 21:00:47 | 顯示全部樓層
係丫, 99%一樣.......
kennethgo 發表於 2013-5-29 21:04:50 | 顯示全部樓層
wa! 99% same
hknewton 發表於 2013-5-29 21:19:29 | 顯示全部樓層
KWS有得賣啦 ??
ebe 發表於 2013-5-29 21:33:03 | 顯示全部樓層
好野至會有人抄
 樓主| lawrencechan 發表於 2013-5-29 21:41:50 | 顯示全部樓層
hknewton 發表於 2013-5-29 21:48:46 | 顯示全部樓層
lawrencechan 發表於 2013-5-29 21:41
有丫, KWS 最尾尾尾尾個間有得賣250 個大洋

即係係係係... 邊間呀??
 樓主| lawrencechan 發表於 2013-5-29 22:35:23 | 顯示全部樓層
hknewton 發表於 2013-5-29 21:48
即係係係係... 邊間呀??

唔好開名啦
提示係最近酒樓個間。 玻璃門只可向內推。 推開後右邊賣呔。 左邊有手提電腦

知啦呱。。。

sniper 發表於 2013-5-29 22:46:40 | 顯示全部樓層
有無LINK 睇下"原裝"或者"GT POWER" O既效果??
老千 發表於 2013-5-30 10:30:01 | 顯示全部樓層
咁不如買正版
hknewton 發表於 2013-5-31 19:03:16 | 顯示全部樓層
taobao 果套係堅野泥架 ... 係上一代V2

另外你買果套老番有冇藍牙 ??
冇的話只係普通V3.1
 樓主| lawrencechan 發表於 2013-5-31 21:25:13 | 顯示全部樓層
係咩 哈哈 我未見過v2

好彩係堅野
ebe 發表於 2013-6-1 08:28:25 | 顯示全部樓層
GT Power 野質素真係   小第用過佢套聯動燈, 由其果 D 白插位, 插多幾次就鬆晒

始終都係 c-hing (hknewton) 套燈好好多, 由其售後服務一定要俾 LIKE
 樓主| lawrencechan 發表於 2013-6-1 08:50:35 | 顯示全部樓層
ebe 發表於 2013-6-1 08:28
GT Power 野質素真係   小第用過佢套聯動燈, 由其果 D 白插位, 插多幾次就鬆晒

始終都係 c-hing (hkne ...

冇錯, 有時候, 買野唔一定平好, 售後服務都係根重要.

早前收既2 手v3.1m, 冇說明書跟, 同hknewton ching 講, 唔使一個中就收到email 啦, 呢d service 邊度搵丫.
ccc527 發表於 2013-6-1 11:08:58 | 顯示全部樓層
小第用過套GT Power聯動燈 no la!
V3.1 IS VERY OK!
Barry28 發表於 2013-6-1 17:26:02 | 顯示全部樓層
hknewton 發表於 2013-5-31 19:03
taobao 果套係堅野泥架 ... 係上一代V2

另外你買果套老番有冇藍牙 ??

如果有朋友想買套燈, 我哋都會介紹買hknewton兄嘅產品 !
cccan 發表於 2013-6-1 18:27:03 | 顯示全部樓層
Barry28 發表於 2013-6-1 17:26
如果有朋友想買套燈, 我哋都會介紹買hknewton兄嘅產品 !

support
hknewton 發表於 2013-6-23 20:55:52 | 顯示全部樓層
ebe 發表於 2013-6-1 08:28
GT Power 野質素真係   小第用過佢套聯動燈, 由其果 D 白插位, 插多幾次就鬆晒

始終都係 c-hing (hkne ...

感謝支持"老正"
LOSE 發表於 2013-6-23 21:10:21 | 顯示全部樓層
支持正版