RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3448|回復: 27
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[約局] 2014年3月8日橫州山......again & again~~

Evo露筍 發表於 2014-3-3 12:15:10 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

日期: 2014年3月8日 (星期六)
集合時間:2:00pm(逾時不候)
集合地點:元朗朗屏邨巴士站OK便利店門口

車種:Scale Rig, F350, D90, CC01, AX10, SCX10, CR01... ...
備註:請各位自行食咗早餐先,及自備食品及飲料
不接受16歲以下人士參加
注意事項:
1. 當日請自備水,食品
2. 蚊怕水,毛巾,手套,帽等等......(防晒,驅蚊蟲用)
3. 垃圾袋(袋車)
4. 3小時以上的電力(邊行邊玩)
5. 工具(急修用)

此次活動沒有攪手,只是交流活動
如有問題可電本人聯絡:Evo露筍94600275
有興趣人仕請報Band

報band區
         名                                       車種                    band
1. Evo露筍                       scx10                  2.4G

2. Shan                           scx10                  2.4G
3. LudwigMK
                                    CC01                   2.4G
4. Sherman                   SCX10/CR01          2.4G
5. Jimmy                      SCX10                  2.4G
6. Yuen                        SCX10                  2.4G
7. 聶風                         DIY靚車               2.4G
8.
Andy                         Wraith (新手)       2.4G
9.Ah Ming                     唔知你用咩車       2.4G
10.

shancollection 發表於 2014-3-3 15:45:21 | 只看該作者
報band區
         名                          車種                    band
1. Evo露筍                       scx10                  2.4G
2. shan                           scx10                   2.4G  
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
ikesan 發表於 2014-3-3 18:06:48 | 只看該作者
重保持住”不接受16歲以下人士參加”里個伝統!
小朋友今年都應該有16歲了。
oscarchoi 發表於 2014-3-3 19:48:04 | 只看該作者
新手可不可以參加?
 樓主| Evo露筍 發表於 2014-3-3 22:15:25 | 只看該作者
ikesan 發表於 2014-3-3 18:06
重保持住”不接受16歲以下人士參加”里個伝統!
小朋友今年都應該有16歲了。
...

胡鬚佬, 咁都重有其他小朋友未夠又想玩,唔想出到黎要幫人湊仔.......

樓主| Evo露筍 發表於 2014-3-3 22:16:25 | 只看該作者
oscarchoi 發表於 2014-3-3 19:48
新手可不可以參加?

你呢個二次新手當然可以啦~~~
你拎架10仔黎或者用SC都可以架........

TIERIA 發表於 2014-3-3 22:38:15 來自手機 | 只看該作者
shortcourse爬山
shancollection 發表於 2014-3-3 23:26:57 | 只看該作者
oscarchoi 發表於 2014-3-3 19:48
新手可不可以參加?

師兄,我直情老處上山添啊<----當然指架scx10啦
 樓主| Evo露筍 發表於 2014-3-4 10:13:38 | 只看該作者

我地有師兄真係改左架shortcourse去爬架~~~
爬爬文就會搵到~~

TIERIA 發表於 2014-3-4 10:35:49 | 只看該作者
咁就真係要見識下
 樓主| Evo露筍 發表於 2014-3-4 12:50:18 | 只看該作者
冇人玩??????
ludwigMK 發表於 2014-3-4 13:11:00 | 只看該作者
未知趕唔趕到,我後追得嘛?
 樓主| Evo露筍 發表於 2014-3-4 15:21:00 | 只看該作者
ludwigMK 發表於 2014-3-4 13:11
未知趕唔趕到,我後追得嘛?

冇問題~~慢慢行住等你~~
shancollection 發表於 2014-3-5 13:02:19 | 只看該作者
師兄, 如果當日有雨, 請恕未能出席, 我架車未做防水的
 樓主| Evo露筍 發表於 2014-3-5 15:22:09 | 只看該作者
shancollection 發表於 2014-3-5 13:02
師兄, 如果當日有雨, 請恕未能出席, 我架車未做防水的

毛毛雨絕對冇問題可以照行~~
落大雨我都唔去啦~~我都冇做防水架~~~

當日上午10點我會出post確定是否如期出發~~~

stam28 發表於 2014-3-5 15:28:15 | 只看該作者
要星期5晩先知得0吾得閒去。。。
 樓主| Evo露筍 發表於 2014-3-5 16:29:16 | 只看該作者
stam28 發表於 2014-3-5 15:28
要星期5晩先知得0吾得閒去。。。

ok~~~
ludwigMK 發表於 2014-3-6 19:07:27 | 只看該作者
CC 01  2.4G
stam28 發表於 2014-3-7 09:48:12 | 只看該作者
集体報名!

Sherman SCX10/CR01 2.4
Jimmy       SCX10  2.4
Yuen         SCX10  2.4
聶風   DIY靚車 2.4
andyccf2004 發表於 2014-3-7 19:33:58 | 只看該作者
Andy Wraith (新手) 2.4