RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2335|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題] sky hero anakin 點加 OSD?

denkidon 發表於 2016-1-9 16:41:29 來自手機 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
hi,
小弟新手入左部Anakin 想問下點加osd睇電量?
仲有 係咪穿越機hover都係靠手指上上落落 ?即係響飛控上面做setting 個RT-9 有冇嘢set㗎?

架機用cc3d 加 skyhero 自己d setup profile!

唔該曬!
amlzeus 發表於 2016-1-10 23:11:04 | 只看該作者
恭喜CHING入手阿納金 , 呢隻個款我真係幾鐘意 , 可惜問題較多 , 機身管夾因為機臂角度問題 , 好容易走位變得隻機唔平衡 , 摩打座用料同SKYHERO系列同一個死樣 , 死性不改唔出CNC , 等人炒多兩野就要幫襯佢地 , 如果有CNC摩打座 , 我都一定會買 ... 講返正題 , OSD 你去某寶就可以搵到一大堆 , 平平地都已經可以 , 安裝方法某寶D賣家有埋圖教你 , 不外乎都係介乎響CAM同圖傳之間 , 不過建議新玩唔使甘快用OSD , 因為唔小心插錯左, 個圖傳同OSD好易瓜 , 而且新玩睇MON穿已經好唗精神 , 無多少時間睇數據 ... AT9 只係控 , SET 唔到D咩 , 同埋要小心 , AT9聽聞麻麻 , 好容易NO控 , 安全至上 ...
 樓主| denkidon 發表於 2016-1-10 23:53:56 來自手機 | 只看該作者
遲下買過架算!不過唔通用Devo 7!? 師兄們點計電量呀咁?
amlzeus 發表於 2016-1-11 00:15:17 | 只看該作者
低電壓警報 ... 十零蚊 , 又易用

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| denkidon 發表於 2016-1-11 01:55:54 | 只看該作者
明白! 即時揾個先! thx !