RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 880|回復: 1
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新品直擊] Kyosho新世代Mini Z MR04 Evo2睇真啲 + 京商Mini Z Hong K...

樓主| AMAT 發表於 2023-12-12 10:05:04 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

又有新車出啦,今次就係由京商推出佢地Mini Z二驅新世代底盤MR04,而首先推出嘅係Evo2版本。咁今次嘅MR04 Evo2,同上一代MR03 Evo,係結構,電子同軟件上有啲咩唔同加改善咗啲乜呢?今次我地就有幸可以同京商嘅Mini Z產品開發經理岩崎航平先生做咗個專訪,由佢講解下今代MR04 Evo2有乜特別。

另外我地亦都採訪咗今年Mini Z Hong Kong Cup 2023 Final嘅盛況,睇下遠道由日本而嚟嘅京商車手塚本淩平,點同香港嘅車手高手過招。

想知MR04有乜特別? 想睇高手過招? 咁就唔好錯過今次影片!

鳴謝: 京商, KM Group, RC MMS

MarcoLo 發表於 2023-12-15 00:29:16 | 只看該作者
好期待!!!星期五就有得買啦!!!