RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 大煲雞
打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港得2個mini-z車場

小魔怪 發表於 2007-10-30 00:42:34 | 只看該作者
原帖由 tivoli 於 2007-10-30 00:32 發表

我吹 ? 吹咩呀 ? 吹你老鼠呀 ? 我上車場比人無禮對待喎 ! 今期又要請教你邊位呀 ? 我嘈唔嘈關你咩事呀 ? 哥仔 ?

你D咁嘅態度重同人講你喺CT玩車~你幫人倒米乍,好彩我上去遇唔到你,你唔鍾意問又要發老皮,我諗係乜嘢問題大家都有眼見!
tivoli 發表於 2007-10-30 00:49:38 | 只看該作者
原帖由 小魔怪 於 2007-10-30 00:42 發表

你D咁嘅態度重同人講你喺CT玩車~你幫人倒米乍,好彩我上去遇唔到你,你唔鍾意問又要發老皮,我諗係乜嘢問題大家都有眼見!

我話我上某車場買野比人無禮對待O者 !
我就睇唔過眼 D 友仔把口就又咁又咁.. 上到去都唔係做生意, 又話幾咁偉大攪下車場比人玩呀..

我就話你知, 我就一世人都未試過買野買到好似要求人賣比你咁 ! 除左果次 !
tivoli 發表於 2007-10-30 00:52:44 | 只看該作者
我就係想表達下不滿都睇完 d 好偉大o既分析有感而發 !
係 d 人睇得武俠小說過多咁解 ! 邊門邊派呀 ?
tivoli 發表於 2007-10-30 00:55:59 | 只看該作者
拿 ! 同埋講真 ! 我無開人名架 ! 你覺得你估到或估佢唔到你自己諗啦 !
係你有咁o既 image 人地先有咁諗 !
teamlosi 發表於 2007-10-30 00:56:41 | 只看該作者
見到晒啦,其實佢兩邊都冇玩,佢只在這裹玩嘢J
tivoli 發表於 2007-10-30 01:00:41 | 只看該作者
哦, 我諗你其中有 d 人需要一個心理醫生咁解o者...!
我就唔知點解某車場門口條友o既態度會同第 2 d 車場有關囉 !

不過我又好想知, 如果同人地無關, 你覺得件事好無問題 ?
billy86che 發表於 2007-10-30 09:57:31 | 只看該作者
玩車依然係好開心嘅事,只要專心玩車,我就唔記得邊個人好,邊個人唔好,更加唔會咁得閒去開罪人.

sumandy 發表於 2007-10-30 10:02:32 | 只看該作者
原帖由 billy86che 於 2007-10-30 09:57 發表
玩車依然係好開心嘅事,只要專心玩車,我就唔記邊個人好,邊個人唔好,更加唔會咁得閒去開罪人.

你玩失憶....hahahhahahah
karl 發表於 2007-10-30 10:27:44 | 只看該作者
原帖由 billy86che 於 2007-10-30 09:57 發表
玩車依然係好開心嘅事,只要專心玩車,我就唔記邊個人好,邊個人唔好,更加唔會咁得閒去開罪人.

同意
sumandy 發表於 2007-10-30 10:36:46 | 只看該作者
其實用家/玩家有自由去選擇. 鐘意去邊買野. 去邊玩. 同乜人玩.... 我地無需要討論.

每個人有自已朋友圈. 唔算係分派. 我唔識你點同你玩先? 係唔係

有D人天生串既. 睇唔過眼咪小實佢law.駛同佢擇日. 但係無la la 你唔搞我點會搞你
小健 發表於 2007-10-30 11:02:08 | 只看該作者
道理同去食茶記一樣..
你落單佢衰口衰面..
傳菜又衰口衰面...
你自然下次唔去果間食....

你買野有人不禮貌對待,咁唯有去第2間啦
好似仲有d 細d ge車場揀
不過我唔知係邊  

再唔係 買補品去 廣華買lo.....
果到d人大部份都會答到....

""""唔岩唔好插"""""
kwok 發表於 2007-10-30 16:49:51 | 只看該作者
其實兩個場的老闆都無出黎講過攻擊對方的說話.客人自己覺得邊度唔好玩,,亦有佢的言論自由.只係希望睇完黎個post的新玩朋友.唔好因為以上其中的語言暴力同論點已唔去参與mini-z的活動.我亦相信廣大的朋友都有獨立思考同判斷能力的.
tivoli 發表於 2007-11-1 00:00:43 | 只看該作者
幾好笑, 睇完咁耐無人話我知, 作為一個消費者,
比人無禮對待仲可以咁多野要學 !

上面有 reply o既, 有講緊耶穌o既, 講完你果 d 之後,
麻煩你可唔可以講下, 去買野應該比咩態度呢 ?

唔好比人睇死, 睇死你賣車就係一世賣車仔...

唔好活係你地自己o既世界... 我就覺得依家 d 人賣玩具都咁大支野o者.
樓上講緊耶穌o既你早少少休息啦... 做生意無禮貌唔比人講得架 ?

你覺得我屈你o既, 你出律師信告我都仲得
事實都唔比人講 ? 你呢度邊個有權唔比人講事實呢 ?

學人講人生道理前, 學下用左個腦先,
賣野比人無禮貌, 係人地唔好 ?
咁都講得出口 ? 你講一百次我保證你衰一百次啦, 呀叔叔們 ! 人就幾十歲啦...
其他方面好似唔似囉 !
tivoli 發表於 2007-11-1 00:06:51 | 只看該作者
同埋有無朋友講得出,
我到依家都無開過人地名 ! 點解咁多人可以同我講係我問題呢 ?
特別係第 2 版, 好幾位呢 d 網友喎...

我連車場名都無講, 就話無 d 咁o既事 ?
唔好講笑, 真係幾巴閉...
你連我未講過o既事都知 !

咁你地係點知架 ?
如果真係咁叻, 不如交比你地講埋佢, 得唔得呢 ?
tivoli 發表於 2007-11-1 00:20:08 | 只看該作者
唔單止有 「 獨立思考同判斷能力 」o既玩家唔會比呢個 topic 影響
係所有玩家都唔會比呢個 topic 影響 !

真正影響人玩唔玩 mini-z o既係你地, 不過你地自己唔覺自己有問題架,
點解呀..? 因為人地有問題嘛 ! 問題係人地度, 唔關你地事.
賣野態度唔好 ? 無問題, 係人地態度唔好o者 !

點解少左人玩 mini-z 呀 ? 哦, 大勢o者...
人地上網o既言論o者... 人地唔玩o者...

好似我聽過有條女同佢條仔講咁 :

「 你究竟知唔知自己衰左架 ? 」

你連點解人地唔想上去玩都好似未知...
rainbow 發表於 2007-11-1 17:43:56 | 只看該作者
玩得咁痛苦就咪鬼玩啦!
都唔知為咩
kwok 發表於 2007-11-2 17:20:23 | 只看該作者
原帖由 rainbow 於 2007-11-1 17:43 發表
玩得咁痛苦就咪鬼玩啦!
都唔知為咩

你呢句都幾中喎!
kwok 發表於 2007-11-2 17:38:32 | 只看該作者
原帖由 tivoli 於 2007-11-1 00:00 發表
幾好笑, 睇完咁耐無人話我知, 作為一個消費者,
比人無禮對待仲可以咁多野要學 !

上面有 reply o既, 有講緊耶穌o既, 講完你果 d 之後,
麻煩你可唔可以講下, 去買野應該比咩態度呢 ?

唔好比人睇死, 睇死你賣車 ...

我賣車仔,你玩車仔.大家都咁高咁大.作為消費者,俾人不禮貌對待同歧視係應該發洩吓的.