RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5250|回復: 39
打印 上一主題 下一主題
收起左側

國產 mt2 18ss / 3速1/8大腳

iCoke 發表於 2006-3-29 03:02:15 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
個樣都幾似似hpi mt2 18ss=.= 21級行孖速添.................問你死未~_~
有d想買黎試試@o@ 欄野搵佢 有得買past (佢話) 仲有1/8 3速大腳同 1/8 buggy呀~~~
d大陸仔越黎越西利正一老反王........................"價$係正版既一半(差唔多)不過d料一定唔多好
一分$一分貨 (我覺得) 之但係佢有孖速仲行21級又應該好鬼快嫁啵
反版18ss↓↓↓
http://10000fun.rvmshop.net/rcve00027.html
1:8 3速大腳=.=↓↓↓
http://10000fun.rvmshop.net/rcve00026.html
1:8 21級 buggy↓↓↓成部 inferno咁
http://10000fun.rvmshop.net/rcve00028.html

PRiNCe 發表於 2006-3-29 03:40:59 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-3-28 19:02 發表
個樣都幾似似hpi mt2 18ss=.= 21級行孖速添.................問你死未~_~
有d想買黎試試@o@ 欄野搵佢 有得買past (佢話) 仲有1/8 3速大腳同 1/8 buggy呀~~~
d大陸仔越黎越西利正一老反王...................... ...

我有正反1/8 3速大腳 (2nd picture).....但係, 老反係正反價$ wor ($2200)
 樓主| iCoke 發表於 2006-3-29 03:47:58 | 只看該作者
係囉=.=  我打算買部  21級反版 18ss truck 做下白老鼠
本身係想買正版 不過4圍都冇貨
WTO 發表於 2006-3-29 07:45:25 | 只看該作者
courel500 發表於 2006-3-29 09:45:34 | 只看該作者
i like mini inferno ..... 支控多 D
 樓主| iCoke 發表於 2006-3-29 15:58:24 | 只看該作者
岩岩買左部國產mt2 溫偈中............ 10000fun果到打錯左 唔係21級係15級黎 拎上手又唔差啵 玩就唔知啦 聽日先掀中
WTO 發表於 2006-3-29 16:02:53 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-3-29 15:58 發表
岩岩買左部國產mt2 溫偈中............ 10000fun果到打錯左 唔係21級係15級黎 拎上手又唔差啵 玩就唔知啦 聽日先掀中

幾$? 係邊買? 影啲相睇下?thx
 樓主| iCoke 發表於 2006-3-29 19:58:38 | 只看該作者
就呢部之麻~~http://10000fun.rvmshop.net/rcve00027.html~~
1450 RTR 你可以直接上去買又得 打比果個人約時間地點交收又得
WTO 發表於 2006-3-29 20:02:21 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-3-29 19:58 發表
就呢部之麻~~http://10000fun.rvmshop.net/rcve00027.html~~
1450 RTR 你可以直接上去買又得 打比果個人約時間地點交收又得

無法顯示網頁
WTO 發表於 2006-3-29 20:28:11 | 只看該作者
parts ?
 樓主| iCoke 發表於 2006-3-29 21:01:14 | 只看該作者
有呀個網=.=你睇返我1樓果到 部反版18ss
past呢樣呢 佢就話有 如果咁岩欄左既野佢冇呢 佢囉貨都係一個星期內就拎到比你手上 我係聽到佢咁講我先買嫁咋  hpi都唔係樣樣past齊啦 佢比我呢個答案都唔過份~岩岩係公園飛左陣 又幾好嫁啵 好快呀 可能佢話晒有孖速啦 佢又有埋金屬9牙被震 部車都算係爽啦 像中好d啦 我唔知18ss有幾快 so 唔可以同佢比 不過我有tr-15 佢快過tr15好多又冇流野既事情發生 至於改裝野呢~~~
比如 (萬向呀 果d呢) 不過我睇過個size 佢條狗骨同  q嫂 tr-15果部truck一樣長 不過我就冇果份萬向 應該可以共用  整體黎講都ok啦 係個死人手拉衰d 幾實下唔多順同埋隻剎車碟 佢係(千為)黎既 好似剎得冇咁應 ~~~

WTO 發表於 2006-3-29 21:23:04 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-3-29 21:01 發表
有呀個網=.=你睇返我1樓果到 部反版18ss
past呢樣呢 佢就話有 如果咁岩欄左既野佢冇呢 佢囉貨都係一個星期內就拎到比你手上 我係聽到佢咁講我先買嫁咋  hpi都唔係樣樣past齊啦 佢比我呢個答案都唔過份~岩岩係公園 ...
HPI 就好齊. 只不過代理' 快捷 ' 唔齊啫, 但都可以訂.
影啲相嚟睇吓得嗎 ?

樓主| iCoke 發表於 2006-3-29 21:25:23 | 只看該作者
我相機壞鬼左=.= 你睇唔到果個網咩????
唔得你去 10000fun.com  睇下
呢到都有http://www.inhobby.com/index.php?op=view_product&id=2084
我copy d相比你睇~

樓主| iCoke 發表於 2006-3-29 21:30:25 | 只看該作者
 樓主| iCoke 發表於 2006-3-29 21:32:04 | 只看該作者
WTO 發表於 2006-3-29 21:34:57 | 只看該作者
隻steering servo夠力 ?
 樓主| iCoke 發表於 2006-3-29 21:43:49 | 只看該作者
夠就唔多夠嫁啦 睇你玩咩地啦 沙地都ok既 草地就應該唔夠了~
 樓主| iCoke 發表於 2006-3-29 21:45:02 | 只看該作者
原帖由 WTO 於 2006-3-29 21:23 發表
HPI 就好齊. 只不過代理' 快捷 ' 唔齊啫, 但都可以訂.
影啲相嚟睇吓得嗎 ?

10000fun都係代理姐係咪!?@o@
應該係話佢私人入貨拎黎賣似d 代賣唔係代理 @o@
我去佢果到只係一個工廠既貨倉+寫字樓 不過有好多野玩 飛機 船 直昇機 車  30cc果d電單埋等等............................

WTO 發表於 2006-3-29 21:46:09 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-3-29 21:45 發表

果間野都係代理姐係咪!?@o@

你指邊間?
 樓主| iCoke 發表於 2006-3-29 21:49:01 | 只看該作者
10000fun 都唔算係代理黎既 代賣似d