RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4541|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有關遙控重工株式會社.與YMC及耀明杯賽事聲明

老占 發表於 2008-1-21 02:16:57 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
該比賽項目由於本人未有正式與搞手 馮馮YMC 詳細會談

以及較早時份是 壇主AMAT 的提議

及後 本人 與 有勇無謀.及其他部份出席十二月份聚會的版友意見及決定上有偏差

由於比賽項目的拖頭分組.比賽性質.報名費等未有最終定案

所以將其活動暫時取消直至有最新公佈為止.

由於較早時份屬遙控重工幹事的內部決定.所以未有公開詳細資料

對於有版友的疑問及遲遲未有最新消息.本人深表致歉!
donhk1982 發表於 2008-1-21 15:11:24 | 只看該作者
大家都明白!! 第一攪,系會有點問題嫁啦!!

我地明白~~ 唔會好似D[凍人]攪事!!
coolboy 發表於 2008-1-21 22:31:57 | 只看該作者

你真係明?咁你明唔明凍人點解要做埋D咁傻仔既表現係到搞事?
orange00 發表於 2008-1-22 14:10:09 | 只看該作者
原帖由 coolboy 於 2008-1-21 22:31 發表

點解呀....?
coolboy 發表於 2008-1-22 17:21:59 | 只看該作者
原帖由 orange00 於 2008-1-22 14:10 發表

點解呀....?

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... mp;page=5#pid694175

上面個超連結就係答案
alexppo2002 發表於 2008-5-27 07:00:23 | 只看該作者
原帖由 coolboy 於 2008-1-21 22:31 發表

講真。為左d小事去吵吵鬧鬧。
出面比人見到會比人笑架。
大家年紀都唔細。
一人少句。
講真,果小小ga折頭,都差唔得好遠喇。
你買parts~ 買乜買乜,人地唔比折你你都會去買喇。
依家間間野都加價,人地唔話加你價都算幾好喇。
我最怕因為某D少事,整臭工房個名咋。
係....老占出發點係幾好,咁耐以黎,我所見ga係佢一個人為搖控貨櫃界出左唔少力。
但.....折頭呢家野...我諗係可<見>不可求囉。
一人小句喇。唔該........ 唔想又多一個<中山事件>
討論還討厭......而不是針對論.......
我不懂玩你們的遊戲,文彩又冇你地咁好,請唔好用你們的捉字黎玩本人。
我所言,出自真心。本應我呢個一D都唔起眼ga<沙粒會員>都唔想出聲,但睇唔過眼....
小小意見....聽就聽,唔聽就算吧~~~thank you~