RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4184|回復: 9
打印 上一主題 下一主題
收起左側

工房好像小了官方放車活動...

MAZDA 發表於 2008-1-24 23:12:38 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小弟早於05年時已經有入本板睇RC拖頭同其他RC車車種 , 當時我見本板貨車/拖頭
每隔一至兩個月頭就會有一次貨車/拖頭/巴士官方活動 !而且當時多於尖沙咀鐘
樓同埋係尖東搞的 , 而沙田也有..... 當時睇到的放車路線也好正....!
但自上年搞完5月的鐘樓活動同埋9月的港島區放車活動後 , 好像靜晒..
同埋上年本板係農曆新年前也有一次放車活動的 , 但今年好像靜晒 . 而且有種
感覺自上年尖沙咀鐘樓的放車活動後 , 工房貨車/拖頭/巴士在鐘樓地標已成追憶.
StarBuck 發表於 2008-1-24 23:21:48 | 只看該作者
zozo 發表於 2008-1-25 23:13:33 | 只看該作者
A lot member lost?
老占 發表於 2008-1-26 00:32:28 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2008-1-24 23:12 發表
小弟早於05年時已經有入本板睇RC拖頭同其他RC車車種 , 當時我見本板貨車/拖頭
每隔一至兩個月頭就會有一次貨車/拖頭/巴士官方活動 !而且當時多於尖沙咀鐘
樓同埋係尖東搞的 , 而沙田也有..... 當時睇到的放車路線 ...

九月愉景新城大SHOW

12月15日唔系都有大型活動嗎?

因為籌劃人在下.及勇兄都忙於工作.過年前會有私人活動

如果講官方活動.相信要等過年後

因為電話預約時大家都表示過年前唔太得閒!!
老占 發表於 2008-1-26 00:35:24 | 只看該作者
原帖由 zozo 於 2008-1-25 23:13 發表

無話甚麼 Member 唔 member

玩車都是無分國界.加上我地根本無籌備官方活動

何來有關 member lost 呢回事?

人人都有自己工作.未必全天侯 Ready 玩車咁得閒

有關(遙控重工株式會社)放車活動.相信三兩個月一次經已足夠
天生肥美王 發表於 2008-1-26 19:19:55 | 只看該作者
原帖由 zozo 於 2008-1-25 23:13 發表

cool answer
donhk1982 發表於 2008-1-28 14:36:20 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2008-1-24 23:12 發表
樓同埋係尖東搞的 , 而沙田也有..... 當時睇到的放車路線 ...

點解你唔攪???你可以自己發起先!!
 樓主| MAZDA 發表於 2008-1-28 20:24:41 | 只看該作者
原帖由 donhk1982 於 2008-1-28 14:36 發表

點解你唔攪???你可以自己發起先!!

要約到先得架 , 我曾試過想試約住東區貨車友放車都冇REPLY......
donhk1982 發表於 2008-1-29 11:59:39 | 只看該作者
會唔會你個人有問題呀?? 所以人地先唔覆!!
hiace仔仔 發表於 2008-2-5 18:01:03 | 只看該作者
原帖由 donhk1982 於 2008-1-29 11:59 發表
會唔會你個人有問題呀?? 所以人地先唔覆!!

嘩, 個人有問題

SORRY