RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2580|回復: 26
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手岩岩買左車€

alf729 發表於 2008-2-15 23:19:16 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
岩岩買左架awd,想上車場玩下,因為覺得係home玩得唔係咁放
因為太細...架車又太快
本身冇fd玩mini...如果一條友上去車場玩會唔會好怪???
boyki 發表於 2008-2-15 23:21:08 | 只看該作者
5會   因為我都係一條友....遲d都係想一個人上車場玩~~
913kaixa 發表於 2008-2-15 23:26:44 | 只看該作者
我都係啱啱買awd
未上過車場玩
我都覺得一條友上去車場玩好怪
所以唔感上去
 樓主| alf729 發表於 2008-2-15 23:29:17 | 只看該作者
諗住聽日放工試下上去玩下~
睇左d web 都好似得mk附近有~~
唔知係唔係呢?
checkie 發表於 2008-2-16 04:47:14 | 只看該作者
車場有兩個,兩個都o係太子附近,新手的話,個人認為上ct比較好,較多c兄指點一下~
henry888 發表於 2008-2-16 08:34:28 | 只看該作者

梗係唔使驚啦,
車,始終都係要係番賽道上面行既
上到車場先了解自已想要d咩, 又了解到出面人地點玩車, 唔會固步自封, 閉門造車
識多d朋友, 多d人可以同你分享玩車既樂趣
每個人都係一個人上去車場嫁啦, 只係走既時候, 又有幾多人一齊陪你呢
小弟自問將車場當係第第三個家, 要係MK等人, hea時間, 眼睏, 想去廁所....我都係上車場
又有得玩又有朋友陪.
至於上邊個車場, 最好視乎自已想要d咩, 兩個車場都上下去睇下, 感受下個環境先啦
我從來唔否定任何車場, 你喜歡哪裡係自已感覺
只係唔好盲目地唔肯上車場玩, 怕這怕那
只可以咁講, 上車場玩同自已係屋企玩係兩個層次, 不可同日而語
ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-16 10:28:50 | 只看該作者
一個人上去無問題嫁,緊係唔怪啦~~~
上到去都有成斑人陪你玩~XD!

艷男通渠佬 發表於 2008-2-17 15:54:27 | 只看該作者

回復 5# 的帖子

係太子附近,新手的話,ct比較好,較多c兄指點一下
比個詳細地址我qqqqqqqqqqqq師兄指點一下新手
椰禮 發表於 2008-2-17 23:08:13 | 只看該作者
我係唔多夠擔上,就好似街機鋪都唔咁入咁
所以要上都搵陪先得
ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-18 11:49:28 | 只看該作者
CT:九龍 塘尾道 66-68 號褔強工業大廈 A 座 1408 室
電話: 27838084
ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-18 11:57:08 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2008-2-17 23:08 發表
所以要上都搵陪先得

??????????有咩好驚呢??????????
henry888 發表於 2008-2-18 12:09:34 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2008-2-17 23:08 發表
所以要上都搵陪先得

why saying so?
what are yr worries?
it's simply come ad play
xlarge 發表於 2008-2-18 12:13:42 | 只看該作者
原帖由 henry888 於 2008-2-18 12:09 發表

why saying so?
what are yr worries?
it's simply come ad play

宜家d細路諗野係有d難明
henry888 發表於 2008-2-18 12:19:03 | 只看該作者
原帖由 xlarge 於 2008-2-18 12:13 發表

宜家d細路諗野係有d難明

i cant understand either
ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-18 12:37:08 | 只看該作者
你是否怕機鋪有壞人???(出街都會有車啦~~)
唔好睇咁多古惑仔片啦!...香港無咁恐怖的....
請唔好介意....↓
1.你有無試過出街驚有車....
2.出街食飯要檢查晒成碟野先敢食落口???....
3.全世界人都好似想害你...等

有此現象既人極有可能已經患上Anxiety disorder,(沒有此現象都不=你沒有)
(Anxiety disorder)其實令患者長期處於緊張和焦慮狀態,
並產生不合理/過份的憂慮,有時原因不明
會嚴重影響日常工作和生活,這與一般人擔心和害怕有別!
其實係香港Anxiety disorder好平常....(我可能嚴重過你)
10個香港人總有一兩個都有輕微Anxiety disorder!
大多是家庭,工作,感情變化等.....壓力及精神過於緊張所致!
放鬆D啦香港人!健康無價....找D朋友傾計吧~~~!!
不要過份憂慮....
唔及早醫治會變成depression!!小心身體,健康無價!及早醫治吧!

椰禮 發表於 2008-2-18 13:55:22 | 只看該作者
小弟細擔唔係樣樣野都敢試,出街一架車都冇我就好很驚
車有馬路人,有人行路驚誰
ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-18 14:14:29 | 只看該作者
咁你都唔係好嚴重姐,都未到驚比車車死...
有d人企係行人路都會驚比車車死嫁..!
死你都唔驚啦~咁車場同機鋪又有咩好驚呢.??

henry888 發表於 2008-2-18 14:16:46 | 只看該作者
原帖由 ANDYMIRIAM 於 2008-2-18 12:37 發表
請唔好介意....↓
3.全世界人都好似想害你... ...

kakakakakakakakakakakakakakakakakakaka
kakakakakakakakakakakakakakakakakakaka
you are wonderful!!
henry888 發表於 2008-2-18 14:38:38 | 只看該作者
原帖由 椰禮 於 2008-2-18 13:55 發表
小弟細擔唔係樣樣野都敢試,出街一架車都冇我就好很驚
車有馬路人,有人行路驚誰

i really keen to know you
xlarge 發表於 2008-2-18 14:48:17 | 只看該作者
原帖由 ANDYMIRIAM 於 2008-2-18 12:37 發表
請唔好介意....↓
3.全世界人都好似想害你... ...

醫生
我都病得好緊要
我成日都怕自己手車唔夠快
成日都怕俾henry督patpat
咁點算