RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: alf729
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手岩岩買左車€

henry888 發表於 2008-2-18 15:01:34 | 只看該作者

should be opposite wor
when can i 督yr patpat sin?
you should beware of 'Wai Gor' wor,
"ATTACK the ENERMY!!!!"

xlarge 發表於 2008-2-18 15:28:22 | 只看該作者
原帖由 henry888 於 2008-2-18 15:01 發表

should be opposite wor
when can i 督yr patpat sin?
you should beware of 'Wai Gor' wor,
"ATTACK the ENERMY!!!!"

講到出口tim la~
我幾時做左enermy?
haha
ANDYMIRIAM 發表於 2008-2-18 15:29:57 | 只看該作者
原帖由 xlarge 於 2008-2-18 14:48 發表

醫生
我都病得好緊要
我成日都怕自己手車唔夠快
成日都怕俾henry督patpat
咁點算

你呢D仲唔係(OCD)....強迫自己快d同唔好比人督到
(但係herry好似無咩督到你woo)
佢督我之ma>...<
我個D(PTSD)....
成日比人推哈哈~~
你要藥物治療,認知行為治療,及舒緩呼吸技巧!XD
自助途徑:鬆弛運動,正面思考,運動,時間管理,生活作息安排,食物營養
飲小D酒,食小支煙,做多D運動(玩車)~哈哈哈哈哈~~

henry888 發表於 2008-2-18 15:33:03 | 只看該作者
原帖由 xlarge 於 2008-2-18 15:28 發表

講到出口tim la~
我幾時做左enermy?
haha

you are under 'Wai Gor's attack, not me wor
henry888 發表於 2008-2-19 06:03:16 | 只看該作者
原帖由 ANDYMIRIAM 於 2008-2-18 15:29 發表

你呢D仲唔係(OCD)....強迫自己快d同唔好比人督到
(但係herry好似無咩督到你woo)
佢督我之ma>...<
我個D(PTSD)....
成日比人推哈哈~~
你要藥物治療,認知行為治療,及舒緩呼吸技巧!XD
自助途徑:鬆弛運動 ...

啤利, 我有人證嫁
不過呢, 打從今日起, 我要操好d手車, 我會係自已嫁車車頭同車尾都KY, 務求多d督人, 又多d被人督
你咁老友, 唔會介意幫我手操車嫁可
xlarge 發表於 2008-2-19 14:34:25 | 只看該作者
原帖由 henry888 於 2008-2-19 06:03 發表

啤利, 我有人證嫁
不過呢, 打從今日起, 我要操好d手車, 我會係自已嫁車車頭同車尾都KY, 務求多d督人, 又多d被人督

我怕我操返恆之後
督到你叫唔好.......停wo~
haha
xlarge 發表於 2008-2-19 14:47:22 | 只看該作者
原帖由 henry888 於 2008-2-19 06:03 發表

啤利, 我有人證嫁

repeated~