RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1532|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今日北區放車相..自己友要既pm我留msn

Q-pet 發表於 2008-3-3 02:13:29 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
喂喂....我貼左相.............係呢度睇啦

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

太多相放度傻自己要PM我--留MSN
我明天又有局..約左一個人附近玩車
karl 發表於 2008-3-3 02:16:12 | 只看該作者
部消防好正喎
a11fchung 發表於 2008-3-3 03:36:05 | 只看該作者
師兄你好!個場夠平又乾淨;劃哂箭咀同線,睇上去幾好噃!請問喺邊度呢?THANKS!
椰禮 發表於 2008-3-3 13:50:58 | 只看該作者
原來師兄終於串到入左去玩............可惜我一早走左玩車車,又冇同大家影相,
其代下一次再有北區之行啦
馬輝 發表於 2008-3-3 13:56:31 | 只看該作者
睇相係咪嘉福村附近?
shbtszfung 發表於 2008-3-3 14:00:24 | 只看該作者
嘉福村唔係係fanling嫁咩,北區wo...

架消防好正,識唔識噴水嫁XD
椰禮 發表於 2008-3-3 14:01:27 | 只看該作者
原帖由 馬輝 於 2008-3-3 13:56 發表
睇相係咪嘉福村附近?

嘉福新整果個roller場,初初"食蕉"唔比佢地入去ga,不過我冇睇過程估唔到串到入去
kinc 發表於 2008-3-3 14:02:57 | 只看該作者
部消防車型!!!
jonny 發表於 2008-3-3 21:19:40 | 只看該作者
我唔記得拖兩隻櫃果陣影相呀
KMB182 發表於 2008-3-3 21:32:41 | 只看該作者
原帖由 jonny 於 2008-3-3 21:19 發表
我唔記得拖兩隻櫃果陣影相呀

鬼咩...你拖左一陣就轉返平板...
*我地兩部車都唔記得影合照.....

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

中途有反車..

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

過馬路時...飛轆

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

拖到...好長..

椰禮 發表於 2008-3-3 21:51:53 | 只看該作者
e~睇黎e次遊行都唔少意外wo,開波冇耐水果檔一部車中召,落完斜再有2部車中召,過左馬路又有部打柴,之後我閃左就唔知啦,乜之後仲有打柴咁慘呀............

話時話各師兄有冇縮短行程呀??
raymond_lai1116 發表於 2008-3-5 00:30:10 | 只看該作者
其實架消防車個條雲梯識唔識搖控郁架~??定係模型黎架~?
 樓主| Q-pet 發表於 2008-3-5 11:40:31 | 只看該作者

回復 3# 的帖子

個場係粉嵿個度--我都唔知叫咩名..答你唔到
dm9261 發表於 2008-3-5 12:50:46 | 只看該作者
三場車入面  今場d意外已經唔算得係咩

to jonny:
唔拖就有貨櫃影 你咪好著數  過左三日  我隻手仲係冇力 下次唔羅櫃出黎
 樓主| Q-pet 發表於 2008-3-5 12:58:15 | 只看該作者

回復 14# 的帖子

拎咁多手都掉啦--.....所以去遠行未搞咁多拖架啦
chan951130 發表於 2008-3-5 13:34:34 | 只看該作者
我都好多意外
dm9261 發表於 2008-3-5 13:49:23 | 只看該作者
原帖由 Q-pet 於 2008-3-5 12:58 發表
拎咁多手都掉啦--.....所以去遠行未搞咁多拖架啦

板同櫃既重量  天淵之別

如果拖板既 唔會斷既..
 樓主| Q-pet 發表於 2008-3-5 13:54:01 | 只看該作者
係勁多意外--結果消防佬幫你搞