RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 11444|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

三月廿四日.遙控重工拖頭組(鼠年第一點五擊).官方聚會再現

有勇冇謀 發表於 2008-3-23 02:35:30 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
三月廿四日.遙控重工拖頭組(鼠年第一擊).官方聚會

由於三月廿二日之天公不造美, 現希望不要令大家在這假期中玩車之願望落空

在再三考慮下, 遙控重工株式會社

會長占爺提提議之下, 以及小弟 之支持, 我倆決定公佈:

是次活動將會從現....  

註: 已報名的新朋友或未曾參與過我們的活動師兄弟, 
   請pm手機電話及姓名予小弟, 以作今後聯絡之用, 敬請留意!

〔遙控工房株式會社〕.不停為大家精心安排一浪接一浪的放車活動

務求令一眾貨車發燒友能夠參加我們的聚會之餘,同時亦能交流遙控貨車心德

發揮及展示出閣下長年累月所造出的心血,駛出您們的遙控技術外

大會亦安排足夠時間給予各版友,晚宴時精研閣下的貨車偉論等等 

鐵定於本周一.零八年三月廿四日

我們將會美孚曼克頓山附近集合
 (由於該次是新路線關係.如有任何不足之處,敬請原諒)

行程將會經過: 深旺道

駛至大角咀道一帶/然後再到佐敦附近晚宴 

遙控工房株式會社

(拖頭/貨車/巴士) 狂熱份子及各應邀車手注意

詳情如以下列表:

===================================

聚會日期: 二零零八年三月廿四日
      本星期一

集合地點: 美孚九巴,曼克頓山對面,寶輪街與月輪街交界,
      消防局,電訊盈科機樓附近
      (美孚鐵路站A出口)
(以下第一張圖為: 座巴士或地鐵到達後需步行到起點的路線)
(由於九巴門外正進行道路工程, 需要經曼克頓山通道穿過寶輪街)

登錄/註冊後可看大圖

.

名額 :  暫定二十車,額滿即止

集合時間: 下午三時正

出發時間: 下午三時半左右

聚會起點: 美孚

聚會終點: 佐敦

請按滑鼠左鍵放大觀看路線圖

途經路線: (1)寶輪街
      (2)深旺道
      (3)南昌站/南昌公園/南昌村/通州街公園
      (4)大角咀道/櫻桃街或海泓道/渡船街/佐敦道
      (5)晚餐 (白加士街) 
         〔估計時間: 晚上八時正左右〕
===================================

車手頻道如下:

車手名稱:          頻道列表:

1) Kwboy ---------FM 35.060  〔拖頭〕
2) 超 -------------FM 35.180 〔消防車〕
3) ivenleung -----FM 36.150  〔拖頭〕
4) Chrischan4165--FM 36.290  〔拖頭〕
5) 彩竹 ------------FM 36.330  〔拖頭〕
6) Q-pet ---------FM 36.410  〔拖頭〕
7) 陳生 ------------FM 40.013  〔拖頭〕
8) 有勇無謀 ----------FM 40.030  〔拖頭〕
9) AltezzaMak ----FM 40.710  〔拖頭〕
10)yin1992 -------FM 40.770  〔拖頭〕
11)Alonso01 ------FM 40.790〔F350〕
12)KMB182 --------FM 40.810  〔貨車〕
13)啊賢 ------------FM 40.830  〔拖頭〕
14)GAT-X103AP ----2.4G       〔拖頭〕
--
15)余 -------------FM 40.030

chan951130 發表於 2008-3-23 02:36:18 | 只看該作者
我FM40.013
chrischan4165 發表於 2008-3-23 03:01:06 | 只看該作者
FM 36.290
╚彩竹╗ 發表於 2008-3-23 03:58:41 | 只看該作者
我去丫...FM 36.330
yin1992 發表於 2008-3-23 04:07:44 | 只看該作者
我又冇得去呀
kwboy 發表於 2008-3-23 11:08:28 | 只看該作者
highlight 左去多D人睇到好D WO
有冇CONTACT返上次D人呀??
鐵佬 發表於 2008-3-23 11:16:48 | 只看該作者
噢,可惜無巴士大遊行.
kwboy 發表於 2008-3-23 11:27:28 | 只看該作者
可能未搵返D人姐
MAZDA 發表於 2008-3-23 11:37:08 | 只看該作者
我唔去啦......等下次活動先啦....
kwboy 發表於 2008-3-23 11:44:54 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2008-3-23 11:37 發表
我唔去啦......等下次活動先啦....

笫2朝飲返杯COFFE咪得LOL  怕咩冇精神
Q-pet 發表於 2008-3-23 14:40:03 | 只看該作者
好野有得去囉......正呀~~太開心
GAT-X103AP 發表於 2008-3-23 14:47:08 | 只看該作者
2.4G

6x4

拖頭
kwboy 發表於 2008-3-23 14:48:19 | 只看該作者
原帖由 GAT-X103AP 於 2008-3-23 14:47 發表
2.4G

6x4

拖頭

出得廠喇
GAT-X103AP 發表於 2008-3-23 14:51:20 | 只看該作者
原帖由 kwboy 於 2008-3-23 02:48 PM 發表

出得廠喇

yes
alonso01 發表於 2008-3-23 17:15:01 | 只看該作者
我呀我呀,fm40.790(F350)

啊賢 發表於 2008-3-23 17:30:14 | 只看該作者

回復 1# 的帖子

FM=====>40.830
dg8380 發表於 2008-3-23 19:02:02 | 只看該作者
到時泊定部巴士去寶輪街先
我用 PM 70.9394

kwboy 發表於 2008-3-23 19:04:10 | 只看該作者
原帖由 dg8380 於 2008-3-23 19:02 發表
到時泊定部巴士去寶輪街先

姐係你去    正lol  
我未見識過你部車
kwboy 發表於 2008-3-23 19:07:34 | 只看該作者
係bo   唔見占兄個名既
Q-pet 發表於 2008-3-23 19:07:36 | 只看該作者
好呀仲驚無巴士去tim~~師兄你都再報一次band啦