RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2284|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

一架mini z幾多錢...

呀爆 發表於 2006-4-14 00:56:53 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
最平要幾多錢架?????
普通一架唔改裝要幾多錢架??
coronafans 發表於 2006-4-14 00:58:03 | 只看該作者
about $600
ppl 發表於 2006-4-14 01:11:57 | 只看該作者
原帖由 呀爆 於 2006-4-14 00:56 發表

買架二手01冇改裝全套應該$200有交易
 樓主| 呀爆 發表於 2006-4-16 01:09:17 | 只看該作者
出面賣緊果d唔係要七百幾8百蚊架咩.....
二手邊到搵呀??
 樓主| 呀爆 發表於 2006-4-16 01:09:39 | 只看該作者
出面賣緊果d唔係要七百幾8百蚊架咩.....
二手邊到搵呀??
MAZDA 發表於 2006-4-16 09:30:08 | 只看該作者
原帖由 呀爆 於 2006-4-14 00:56 發表

大約$580至$1200 左右 , 睇車型 ! 同埋生產地等.....

上次我買個部toyota 的OL 因係中國生產只需$580 , 而最近買的MONSTER
因日本生產要成$798 , 有啲店要成$880......
 樓主| 呀爆 發表於 2006-4-16 19:11:16 | 只看該作者
咁點解AWD要成千蚊既??有咩分別...
仲有包唔包埋整燈架??我想買架FC呀.....
咁賣緊七百幾蚊果D漂唔漂到架??
咁我想要架FC...加個控..唔改裝...加組燈..咁幾錢呀???
係咪用普通街買果D電得架啦????
唔該各位大佬
 樓主| 呀爆 發表於 2006-4-16 19:11:51 | 只看該作者
咁點解AWD要成千蚊既??有咩分別...
仲有包唔包埋整燈架??我想買架FC呀.....
咁賣緊七百幾蚊果D漂唔漂到架??
咁我想要架FC...加個控..唔改裝...加組燈..咁幾錢呀???
係咪用普通街買果D電得架啦????
唔該各位大佬
ricky19891111 發表於 2006-4-16 23:12:56 | 只看該作者
awd is "new" mar, so it is expensive lor
ng包埋整燈
七百幾蚊果D唔漂到架....要AWD...around 1200 la
普通街買果D電得架la....cha 電 is better lor bt
MAZDA 發表於 2006-4-16 23:21:56 | 只看該作者
原帖由 ricky19891111 於 2006-4-16 23:12 發表
awd is "new" mar, so it is expensive lor
ng包埋整燈
七百幾蚊果D唔漂到架....要AWD...around 1200 la
普通街買果D電得架la....cha 電 is better lor bt

係真係飄得 , 但因為係4驅控制所以個車shell 會好易撞爛.... 應該比起racer
個啲.... 因為我而家個部awd GTR34 的SHELL車頭已經爛到好勁.... 如玩
AWD 真係小心啲玩 ! 因為部車比大少少油已經都好快 , 快到可失控而撞~~~
 樓主| 呀爆 發表於 2006-4-18 00:52:35 | 只看該作者
咁即係普通七百幾都可以漂啦???
咁awd同普通果分別係快同慢同埋漂得好d???
ALEXANDER 發表於 2006-4-18 02:26:42 | 只看該作者
原帖由 呀爆 於 18/4/2006 12:52 AM 發表
咁即係普通七百幾都可以漂啦???
咁awd同普通果分別係快同慢同埋漂得好d???

九樓以經答左你啦...........