RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6135|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

FF03 同FF03 PRO 的分別

wda 發表於 2010-7-10 21:48:00 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
FF03 同FF03 PRO 的分別..如果買FF03可以改成FF03 PRO 嗎..因FF03 跟思域殼..加上我只係用來攞多過玩..所以想慢慢改..
 樓主| wda 發表於 2010-7-11 02:16:11 | 顯示全部樓層
即係點??車架完全唔同..即係其實係兩架車來???
 樓主| wda 發表於 2010-7-11 12:32:46 | 顯示全部樓層
FF03  有得訂..所以諗緊買PRO 版定普通版..反正點都係改..不如買架普通版,,一步一 步改...雖然會貴過PRO 版.但普通版跟 思域殼....主要都係為個殼
 樓主| wda 發表於 2010-7-11 19:36:37 | 顯示全部樓層
頭先去左KWS 問..下星期會有FF03 普通版..但店主話都成千一蚊...仲話唔會有單殼買...如果係咁真係好搵笨..個殼比盡都係$200-250..架車咪成$900....仲要買OPTION 零件....點買得落手
 樓主| wda 發表於 2010-7-12 00:58:40 | 顯示全部樓層
最怕CIVIC係限量版......都要迫住買
 樓主| wda 發表於 2010-7-12 03:30:03 | 顯示全部樓層
行左幾間..得一間(WELLCOME 對面)有FF03 PRO 現貨...本來想買來裝CIVIC 殼..但聽老闆講無單殼買即時打消左念頭..
 樓主| wda 發表於 2010-7-12 04:07:09 | 顯示全部樓層
都係等多個零月,,好快有...都係買部FF03 PRO 好D ...諗緊用咩電子O野..師兄有無咩好介紹..係咪而家都係用無刷系統..因為放底左好多年無玩..發展成點都唔知...可唔可以介紹一下..為左部CIVIC 又沈返入來
 樓主| wda 發表於 2010-7-12 21:06:22 | 顯示全部樓層
咁邊間比較好??
 樓主| wda 發表於 2010-7-12 21:07:58 | 顯示全部樓層
咁邊間比較好??
 樓主| wda 發表於 2010-7-12 21:08:33 | 顯示全部樓層
咁邊間比較好??偉記最好???
 樓主| wda 發表於 2010-7-12 21:09:33 | 顯示全部樓層
咁邊間比較好??我行左好幾間..都焦咩睇到...特別係電變