RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: mkjeo
打印 上一主題 下一主題
收起左側

JV最近出現惡霸大佬

mkjeo 發表於 2013-10-10 13:41:09 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

JV最近出現惡霸,,,我之前係橋底玩開,最近去JV玩,玩TA06 PRO 10.5t,,直路尾比架平地車追撞,之後原來條友企係我格兩個師兄,大聲夾冇準XYABC我,辦晒大佬,中間兩個師兄都彈開,我又唔夠佢大隻,我唔敢出聲,我又問其他師兄d條友係咪成日來玩,佢地話都成日來同出名大聲,,惡同小氣,,佢圓頭圓面,頭頂得幾條毛,,四眼,小肥,,大家有冇見過,同識唔識佢?
 樓主| mkjeo 發表於 2013-10-10 14:21:27 | 顯示全部樓層
soup_soup 發表於 2013-10-10 14:02
唉,邊度都會有惡覇,RC 界都唔會例外,忍一時風平浪靜......

佢好大隻,邊會同佢鬧啦佢又話自己係F1,B組車手,都咁冇品
 樓主| mkjeo 發表於 2013-10-10 15:14:56 | 顯示全部樓層

細車,平地,籃色殼,唔知咩比例
 樓主| mkjeo 發表於 2013-10-11 07:24:41 | 顯示全部樓層

我係食粥個facebook專頁揾到d條友,,我估佢同車手Lam好fan,一個玩車鬧人,一個賣野寸人(多謝kf5jerry師兄題共)
 樓主| mkjeo 發表於 2013-10-11 13:35:07 | 顯示全部樓層
kf5jerry 發表於 2013-10-10 16:07
ching, 憑你的描述, 大概知係邊個, 我都比佢小過, 有次係JV大場側邊試緊車, 唔小心撞到佢架F1, 就比佢小到 ...

食粥個FB佢野野都讚好
 樓主| mkjeo 發表於 2013-10-11 15:46:40 | 顯示全部樓層
kf5jerry 發表於 2013-10-11 15:13
Ching 咁快起左佢底

都係樓上師兄PM個佢個fb我,聽講佢住屯門,,係天水圍玩,同最快果幾個,有一兩個肥仔做跟班同一齊玩車
 樓主| mkjeo 發表於 2013-10-15 13:03:13 | 顯示全部樓層
kc3977 發表於 2013-10-12 20:12
請樓主高抬貴手收回相片!

我唔識delete張相,入到編輯靜係delete到文字,相唔知去边到delete,昨天有個師兄pm我,叫我唔好delete張相,佢話原來係之前同我買左架104pro去天水圍玩,之後唔小心撞到你,你好似黑社會響朵打電話call,佢地即閃,以後冇再去玩,你記唔記得,原來天水圍真係好雜
 樓主| mkjeo 發表於 2013-10-15 23:22:50 | 顯示全部樓層
wongbunny 發表於 2013-10-15 20:50
同意..希望樓主你對事就唔好對人..一樣還一樣..你現在D說話好似話緊係天水圍玩緊d師兄..

...

不過係有師兄pm我一些意見,我都去過一次天水圍玩船,,覺得天水圍公園好靚,又行去過車場,見過師兄好禮樣,同有小朋友玩套裝遙控車,不過個場真係好細,sorry天水圍各師兄