RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 18842|回復: 49
收起左側

JV最近出現惡霸大佬

mkjeo 發表於 2013-10-10 13:41:09 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

JV最近出現惡霸,,,我之前係橋底玩開,最近去JV玩,玩TA06 PRO 10.5t,,直路尾比架平地車追撞,之後原來條友企係我格兩個師兄,大聲夾冇準XYABC我,辦晒大佬,中間兩個師兄都彈開,我又唔夠佢大隻,我唔敢出聲,我又問其他師兄d條友係咪成日來玩,佢地話都成日來同出名大聲,,惡同小氣,,佢圓頭圓面,頭頂得幾條毛,,四眼,小肥,,大家有冇見過,同識唔識佢?
soup_soup 發表於 2013-10-10 14:02:50 | 顯示全部樓層
唉,邊度都會有惡覇,RC 界都唔會例外,忍一時風平浪靜......
TOMY1988 發表於 2013-10-10 14:06:16 | 顯示全部樓層

係度好耐啦    ,,,,,…

之前係度講過,……慢d都比人小

不過依度d人唔信    仲話係你問題囉

http://rc-evo.com/xbbs/forum.php ... 33&highlight=jv
 樓主| mkjeo 發表於 2013-10-10 14:21:27 | 顯示全部樓層
soup_soup 發表於 2013-10-10 14:02
唉,邊度都會有惡覇,RC 界都唔會例外,忍一時風平浪靜......

佢好大隻,邊會同佢鬧啦佢又話自己係F1,B組車手,都咁冇品
soup_soup 發表於 2013-10-10 14:36:09 | 顯示全部樓層
mkjeo 發表於 2013-10-10 14:21
佢好大隻,邊會同佢鬧啦佢又話自己係F1,B組車手,都咁冇品

咩人都會有好人壞人,就算車手都會有無品的,對住呢啲人係講唔到道理,無辦法...
1BM 發表於 2013-10-10 14:48:49 | 顯示全部樓層
樓上ching講得o岩 , 就算醫生/神父都有P K敗類
1BM 發表於 2013-10-10 14:52:47 | 顯示全部樓層
條友成日來同出名大聲?? 惡同小氣 ?? 佢仲圓頭圓面, 頭頂得幾條毛 仲要係四眼,小肥
佢果D唔係叫大隻 , 高手未到佢 , 三高就有佢份 (高血壓 , 高膽固醇, 高血糖)
samuel20461 發表於 2013-10-10 14:54:33 | 顯示全部樓層
1/10 or 1/8 平地車?
 樓主| mkjeo 發表於 2013-10-10 15:14:56 | 顯示全部樓層

細車,平地,籃色殼,唔知咩比例
tak777 發表於 2013-10-10 15:26:42 | 顯示全部樓層
Ching,

你形容那個牠,好像形容到是河童

人類要小心怪物,見到牠們要避開小心小心!!
1BM 發表於 2013-10-10 15:30:33 | 顯示全部樓層
tak777 發表於 2013-10-10 15:26
Ching,

你形容那個牠,好像形容到是河童

聽講河童會食人架
1BM 發表於 2013-10-10 15:50:47 | 顯示全部樓層
玩車係鬥手指 , 洗乜驚佢大隻 , 方佢敢打人咩 , 一沃手就報警
tak777 發表於 2013-10-10 15:52:49 | 顯示全部樓層
yes!

寧得罪小人唔好得罪河童
kf5jerry 發表於 2013-10-10 16:07:34 | 顯示全部樓層
ching, 憑你的描述, 大概知係邊個, 我都比佢小過, 有次係JV大場側邊試緊車, 唔小心撞到佢架F1, 就比佢小到爆........本來我個FD想走黎幫拖, 我都係算, 玩車都係求開心, 無謂有流血衝突(如果大家所講的是同一條友, 佢差不多逢星期一, 6-7點會去食粥吹水, 我連續幾個星期一都見到佢)
sean2013 發表於 2013-10-10 18:16:27 | 顯示全部樓層
撞到人車尾咁失準仲小人?
dtracker 發表於 2013-10-10 18:18:28 | 顯示全部樓層
佢是火爆一點, 但揸揸手, 咪可以做好朋友
travenchan 發表於 2013-10-10 18:42:18 | 顯示全部樓層
我知邊個喇, 如果佢小我就好, 我又有機會小人喇
Evo5 發表於 2013-10-10 19:11:46 | 顯示全部樓層
嗰條死肥西比我小過好多次
kunnyz 發表於 2013-10-10 19:13:11 | 顯示全部樓層
係咪以前成日浦在cat shop溝女果個?!
Evo5 發表於 2013-10-10 19:15:12 | 顯示全部樓層
條肥西玩一比八架嗎!完全唔能就住D一比十,後撞側pair狗人乜都有