RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 1BM
打印 上一主題 下一主題
收起左側

大家有無試過玩完RC但遇上阻路

關閉 [複製鏈接]
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 16:38:42 | 顯示全部樓層
alchian 發表於 2019-9-30 16:27
睇你打字同講嘢嘅表達能力, 話自己30歲真係搵鬼信

你繼續做收費暴徒 , 我繼續支持警察執法 , 這就是自由香港 , 人人有權表達自己立場
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 16:41:38 | 顯示全部樓層
alchian 發表於 2019-9-30 16:21
我諗有正常閱讀能力嘅人都應該睇得出邊個係講緊道理,邊個係 亂咁扣帽子謾罵緊。

我層樓都就嚟供完, 即 ...

洗唔洗我幫你供? 江湖救急無所謂
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 16:57:45 | 顯示全部樓層
alchian 發表於 2019-9-30 15:20
政府暴政是因,
阻塞道路是果。
如果第一日,100萬人超和平遊行之後,林鄭就即刻宣布撤回,咁就話啫。

真誠提提你 , 邪惡令你迷失 , 是非倒轉 , 歪理說成真理 , 以上都係有暴力傾向的妄想症病患者特徵 , 強烈建議你睇精神科 , 及早求醫可以用藥物控制情緒 , 不至於發展到累己累人 , 你估日日仇警的人內心快樂 , 還是相反  ? 你真心認為每個警察都係黑警 ?
我不認同  , 警隊有害群之馬唔出奇 , 我敢講一定有添 , 就正如天主教/基督教有淫邪神父 , 咁我話基督教/天主教係邪教 , 所有教徒都係黑暗邪教之徙 , 打倒天主邪教 , 打倒基督邪教!!
咁樣公道嗎 ?
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:03:31 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-9-30 16:55
其實呢到大家有冇出去示威你都仲未知,你就話定人地"你班黑衣"

其實你都先入為主晒大家必然係示威果班嚟 ...

香港係我家鄉 , 民政事務署可以證明我的身份 , 無丁權者 , 只係居港大陸同胞 , 香港出世又如何?
我, 我老豆 , 我阿爺  , 我太公 全部香港出世 , 講到香港正宗的純度 , 邊個高?
無丁權就返大陸啦
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:11:35 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-9-30 17:03
其實你係咪講緊......

或者咁講啦,我諗香港宜家接近七八成嘅討論區,都唔會同意你呢種觀點架喇。

咁樣搞港獨 , 我唔見班黑衣夠薑搞解放軍 , 龍禾道解放軍營門外射尿都唔敢 , 光復香港 , 時代革命 講就話無畏無懼 , 民不怕死 , 但一見速龍就狂奔四散 , 無畏無懼

真係所謂:有JJ無丁權的人只會活在自以為是及無賴野蠻的世界

樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:16:22 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-9-30 17:09
其實你又幾搞笑喎,講到香港好似係係到出世嘅人先建立到出嚟喎。

如果英國佬冇搶香港返嚟,會有發展?

https://www.youtube.com/watch?v=wrKhLxcinvw
我剛才發夢 ,夢見有人向中聯辦舉報你的政見立場
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:19:26 | 顯示全部樓層

我夢見遮  , 關我咩事 ?
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:25:14 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-9-30 16:58
其實樓價跌不知幾好,多啲人買樓,剌激香港人買樓消費。

不過好可惜,搞咗咁耐都冇見佢跌過係邊,都仲係 ...

搞咗咁耐都冇見佢跌過係邊 , 咁就好啦  , 我最中意大陸人來港炒貴香港樓 , 唔好比佢跌
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:27:25 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-9-30 17:21
自己夢見但唔開自己事。

有病記得睇醫生。

你爆眼就睇眼科啦 , 我清楚寫住 (夢見有人) 唔係夢見我自己
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:30:29 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-9-30 17:21
自己夢見但唔開自己事。

有病記得睇醫生。

你咁支持反修例示威黑衣 , 有無叫埋你老婆或者你個女去服務義示 ,  晚晚提供免費性交呀
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:36:32 | 顯示全部樓層
其實你又幾搞笑喎,講到香港好似係係到出世嘅人先建立到出嚟喎。

講咁多都係廢話 , 返上你大陸鄉下啦 , 本少爺就好少上大陸 , 一年頂多一至兩次跟團去玩 , 你唔同我呀 , 邊個上大陸多 , 心照啦 , 咁憎大陸又要上陸  , 講一套做一套  , 你應該永遠不踏足大陸至係啦
 樓主| 1BM 發表於 2019-9-30 17:38:59 | 顯示全部樓層

我地元朗人 每年太公分豬肉好少架啦 , 有時幾萬 , 有時二十萬 , 都唔知夠玩車定夠溝女