RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1670|回復: 9
打印 上一主題 下一主題
收起左側

11月15日星期六黃昏拖頭/貨車/巴士港島中西區巡遊(有相睇)

MAZDA 發表於 2008-11-16 01:28:55 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今晚好多謝住係東區的4位大C兄來玩今次中西區巡遊活動 , 原先ERIC會同我地由中環行去
西環 ,但因佢太座有啲事要連人車由集合點去灣仔找太座.... 結果一度得4架車行去西環.....
行去西環的道路好險峻....如駕雞的C兄過馬路時好多路膞都好難比雞過..... 結果我部雞
好不幸地唔見左個原裝"車牌"好心痛~~~~~ 我地去到西環德輔導西的吉X家共進晚餐 ,我係
西環買到個正的平價閃燈 , 好正....個4位C兄也跟隨去買.... 意想不到的大收穫.....
後來ERIC乘勝追擊由灣仔打的來西環找我地 ,跟著佢食完飯後一起行返去中環碼頭 ,跟著影埋大
合照 , 一度引來好多遊客睇我地啲車隊.... 連外籍人仕也問我地啲車車.... 到最後
係中環碼頭玩左陣後行返去大會堂搭巴士解散 ,結束今次活動...... 早知我就
跟ERIC佢地搭780啦~~~~~頭先搭788返家時冇位坐要企....好難頂....

今晚要你地行啲難過馬路的路 ,小弟真的唔好意思.....下次我唔會再去西環玩車~~~~

啲相稍後才擺上網....

樓主| MAZDA 發表於 2008-11-16 18:45:57 | 只看該作者
相相相:

eric的10年平治和只有年半的雞雞...

登錄/註冊後可看大圖

因eric有事落灣仔要找太座 ,結果得返4車起行...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

信德中心條馬路好難過路...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

進入德輔道西

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

係德輔道西起行時有條外判清道夫想搶我支控劫車 ,幸好冇事....

登錄/註冊後可看大圖

晚上的德輔道西...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

7號察館...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

到達屈地街 ,係吉x家共進晚餐

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

兩車kiss...

登錄/註冊後可看大圖

eric打的過來報到...

登錄/註冊後可看大圖

出發,唔去西環尾回程返中環...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

eric部老爺車中途冇電要換電...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

東區黑王又炒車......

登錄/註冊後可看大圖

事發東區黑王因非法賽車 ,結果釀成4車連環相撞....

登錄/註冊後可看大圖

等警方場調查...

登錄/註冊後可看大圖

返回起點,中環新天星碼頭影張大合照

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

玩完後,各自搭巴士走人,早知我都同eric佢地搭780走人...

登錄/註冊後可看大圖
chan951130 發表於 2008-11-17 00:00:20 | 只看該作者
搶我支控劫車...你講真的嗎
carlos 發表於 2008-11-17 01:13:25 | 只看該作者

回復 2# 的帖子

有無去創業影相呀?
ericyeung78 發表於 2008-11-17 04:44:51 | 只看該作者
今次因為老婆有唔舒服過咗灣仔睇佢好彩無咩野事 所以要中途加入
每次例行炒車的GERMAN今次同我架老爺車一齊跑 炒到打鰂手翻零空3個圈之後又例牌比我地圍啦
ericyeung78 發表於 2008-11-17 04:47:28 | 只看該作者
之後落番中環碼頭
 樓主| MAZDA 發表於 2008-11-17 07:45:01 | 只看該作者
原帖由 carlos 於 2008-11-17 01:13 發表
有無去創業影相呀?

冇...因為太多人行來行去所以唔影....
anakinfung 發表於 2008-11-17 23:15:45 | 只看該作者
我都好想出黎放車呀...成日有得睇無得放........唉
ericyeung78 發表於 2008-11-18 01:52:32 | 只看該作者
原帖由 anakinfung 於 17-11-2008 23:15 發表
我都好想出黎放車呀...成日有得睇無得放........唉

因咩嘢事出唔到黎呢
anakinfung 發表於 2008-11-18 21:32:06 | 只看該作者
唉...第一嫁車要大修...第二就係好多野做呀....日日都要番工.........遲d又要過台灣.....
我都好想出黎放車..............