RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1612|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

戰火屠城之南生圍

周百通 發表於 2009-1-11 19:41:15 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

發現敵軍!!!當然唔使同佢客氣

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

任務完畢,收隊!!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Tim718 發表於 2009-1-11 19:55:38 | 只看該作者
D相好靚好真,不過架坦克太乾淨
hatakashi 發表於 2009-1-11 20:01:40 | 只看該作者
完美的一天!! 多謝各位有出席既戰友!

地方太乾了...想污糟也難....
 樓主| 周百通 發表於 2009-1-11 20:07:22 | 只看該作者
原來再行過d場地黃沙一片。
hatakashi 發表於 2009-1-11 20:16:22 | 只看該作者
我也先來供獻一張!!!!
小熊棄下隻牛 發表於 2009-1-11 20:26:53 | 只看該作者
very good tank ,thanks
000AKW 發表於 2009-1-11 20:35:30 | 只看該作者
soon  good
noble 發表於 2009-1-11 20:36:57 | 只看該作者
周兄〞最近呢兩次「坦克焚場」影出嚟啲相!
構圖相當之靚,我已經靜靜雞,收起咗幾張!!
 樓主| 周百通 發表於 2009-1-11 21:55:40 | 只看該作者
原帖由 noble 於 2009-1-11 20:36 發表
周兄〞最近呢兩次「坦克焚場」影出嚟啲相!
構圖相當之靚,我已經靜靜雞,收起咗幾張!!
哈~撻野!下次飲茶你請
我都唔執輸哩張做左桌面
KENT115W 發表於 2009-1-11 22:07:04 | 只看該作者
重之就係正,,,,,等我修理後再去.
tommy1218 發表於 2009-1-11 22:27:47 | 只看該作者
哈哈!第一次見到咁大King tiger &Tiger I,真係大開眼界
 樓主| 周百通 發表於 2009-1-11 22:45:05 | 只看該作者
多謝Tommy兄車我一程
KENT115W 發表於 2009-1-12 13:14:20 | 只看該作者
SORRY 我無送你一程, 昨天等好耐都無VAN 仔,好彩有 的士經過,幫我CALL 車, 尾箱重啱啱好擺得落.
下次CALL 的士.
 樓主| 周百通 發表於 2009-1-12 13:55:37 | 只看該作者
原帖由 KENT115W 於 2009-1-12 13:14 發表
SORRY 我無送你一程, 昨天等好耐都無VAN 仔,好彩有 的士經過,幫我CALL 車, 尾箱重啱啱好擺得落.
下次CALL 的士.
KENT兄太客氣了。
向前一標 發表於 2009-1-12 15:26:42 | 只看該作者
好似以軍開入加沙咁..
芝華士1 發表於 2009-1-13 19:03:10 | 只看該作者
點解前面有架真野係度既