RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2636|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2009-2--22 石澳慢爬日

edison 發表於 2009-2-16 12:28:36 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
2009-2--22 石澳慢爬日

各種慢爬車加入, 有意請報band

集合地點: 筲箕灣地鐵站
時間: 10:30am
注意:當日可能有太陽請準備足夠水同防曬裝備
地點:石澳海角郊遊區 (於石澳巴士站步行5-10分鐘入內)
地質:石地

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

1. Edison                  AX10 (TVP) with Dig         2.4G
2. Sun                     AX10 Tuber with Dig         2.4G
3. Rockdragoon             AX10 tuber with Dig         2.4G
4. 幽靈                     AX10(咩都冇)                 FM 72.210 72.230
5. 緯仔                     AX10 原裝車                  2.4G
6. 龍                       AX10 tuber(暴力改良版)        2.4G

rockdragon 發表於 2009-2-16 12:41:36 | 只看該作者
It's time to get DIG in my AX10 ready! .... ha ha ...  

2.4G   
sunfffd 發表於 2009-2-16 12:43:45 | 只看該作者
arm arm 想報名,原來已經自動報左
 樓主| edison 發表於 2009-2-16 12:43:53 | 只看該作者
Welcome!  
幽靈 發表於 2009-2-16 13:10:10 | 只看該作者
首次出來 (請多多指教)唔好介意我咩都唔識 ^Q^

4.幽靈                     AX10(咩都冇)   FM 72.210 72.230
 樓主| edison 發表於 2009-2-16 13:16:06 | 只看該作者
原帖由 幽靈 於 2009-2-16 13:10 發表
首次出來 (請多多指教)唔好介意我咩都唔識 ^Q^

4.幽靈                     AX10(咩都冇)   FM 72.210 72.230

抄斷幾樣野就識架la!!
12wai3 發表於 2009-2-16 16:51:38 | 只看該作者
原帖由 edison 於 2009-2-16 01:16 PM 發表

抄斷幾樣野就識架la!!

你想玩得安心又放心, 唔好跟住Edison 條Track 行就無事架啦.
12wai3 發表於 2009-2-16 16:52:53 | 只看該作者
1. Edison                  AX10 (TVP) with Dig         2.4G
2. Sun                     AX10 Tuber with Dig         2.4G
3. Rockdragoon             AX10 tuber with Dig         2.4G
4. 幽靈                     AX10(咩都冇)                 FM 72.210 72.230
5. 緯仔                        AX10 原裝車                     2.4G
sunfffd 發表於 2009-2-16 17:01:10 | 只看該作者
原帖由 12wai3 於 2009-2-16 16:51 發表

你想玩得安心又放心, 唔好跟住Edison 條Track 行就無事架啦.

WAKAKA
幽靈 發表於 2009-2-16 17:49:31 | 只看該作者
原帖由 12wai3 於 2009-2-16 16:51 發表

好~~ 收到
幽靈 發表於 2009-2-16 17:56:07 | 只看該作者
到時我如果我自行去石澳等,
可唔可以有C兄PM個電話比我,或者我應該PM個電話比邊位C兄好呢 ?
位置我知道嚮邊到,但未去過玩車.
12wai3 發表於 2009-2-16 17:56:11 | 只看該作者
原帖由 幽靈 於 2009-2-16 05:49 PM 發表

好~~ 收到

講笑者, Edison次次既 Track都有新野玩架. 例如八十度左右既石衝落去等.
溫馨提示: 你有咩野關於部車既Parts 都帶左去先就包無死
12wai3 發表於 2009-2-16 17:57:51 | 只看該作者
原帖由 幽靈 於 2009-2-16 05:56 PM 發表
到時我如果我自行去石澳等,
可唔可以有C兄PM個電話比我,或者我應該PM個電話比邊位C兄好呢 ?
位置我知道嚮邊到,但未去過玩車.

我PM 個手提比你啦, 我都會渣車入石澳等.
幽靈 發表於 2009-2-16 18:07:21 | 只看該作者
原帖由 12wai3 於 2009-2-16 17:57 發表

我PM 個手提比你啦, 我都會渣車入石澳等.

已經入左落手機啦 ^Q^ Thx! 丫
幽靈 發表於 2009-2-16 18:13:56 | 只看該作者
原帖由 12wai3 於 2009-2-16 17:56 發表

講笑者, Edison次次既 Track都有新野玩架. 例如八十度左右既石衝落去等.
溫馨提示: 你有咩野關於部車既Parts 都帶左去先就包無死

冇問題,模型係用黎娛樂我,唔係要我擔心佢,最緊要玩得開心.
但係我本身係個新手,所以冇咩parts可以帶去.
(多謝緯C兄指教)
 樓主| edison 發表於 2009-2-16 18:26:18 | 只看該作者

但係又要玩!!!
12wai3 發表於 2009-2-16 18:33:24 | 只看該作者
原帖由 edison 於 2009-2-16 06:26 PM 發表

但係又要玩!!!

點可以唔玩呢, 咁鬼好玩.
lobster 發表於 2009-2-16 21:31:39 | 只看該作者
5. 緯仔                     AX10 原裝車                 2.4G
6.龍                   AX10(暴力改良版)                 2.4G
 樓主| edison 發表於 2009-2-17 14:07:41 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2009-2-16 19:05 發表
唔知我黎唔黎到呢

最好黎唔到
幽靈 發表於 2009-2-17 14:26:39 | 只看該作者
嘩真係好wo, 個個都用晒2.4G
咁我個FM就變成好似2.4咁唔會撞