RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1881|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Q-TRAIN. cheap price

dannyu 發表於 2009-3-4 18:25:01 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
鐘意火車的 c兄,可以睇下呢部遙控火車仔.
之前都有d post講 q-train.灣仔玩具街都有貨.
淨車 $12x       box set $208 以上.

睇先經過sogo見到佢 box set 標 $169.即買!!!!
唔知佢係咪標錯價.因為之前見到都要 $2xx.

未買的,可到以下網址看看。

http://www.takaratomy.co.jp/products/qtrain/gallery/index.html
forgetmyla 發表於 2009-3-4 18:56:24 | 只看該作者
架車咁唔賣得= ="
$100都唔知有無人買
椰禮 發表於 2009-3-4 19:40:19 | 只看該作者
講真~雖然係遙控火車,個樣都幾q下,不過又唔係行軌,用同樣既價錢已經可以
買到tomy火車組合玩具(雖是電動)<-當然係比小朋友玩啦,比我揀我會用同價
買後者仲好玩,自己搭路黎行,不過都係見仁見智啦
skybread 發表於 2009-3-4 19:51:38 | 只看該作者

買box set個價可以買到Tomy電動火車Ge "桃太郎" 同 "金太郎" luu...
椰禮 發表於 2009-3-4 19:59:10 | 只看該作者
細個果陣我爸買過盒700系比我,$17x
我妹都有部$12x
玩ed好玩d
 樓主| dannyu 發表於 2009-3-4 21:25:16 | 只看該作者
我係諗住買 q-train 然後自己買 n線路軌. 2至3架車一齊在路軌行.
人手控制.扮入站,另一架唔郁得咁.