RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: AMAT
收起左側

鋼鍊FA成個故事真係唔同晒.....

樓主| AMAT 發表於 2009-11-7 12:13:27 | 顯示全部樓層

畫功就唔討論......因為我冇乜意見.....

但劇情就肯定唔係俾小朋友睇....內容講O既O野比第一集更黑暗.......
完全唔係咁簡單.......
redbullbull 發表於 2009-11-7 13:07:49 | 顯示全部樓層
畫功就唔討論......因為我冇乜意見.....

但劇情就肯定唔係俾小朋友睇....內容講O既O野比第一集更黑暗.......
完全唔係咁簡單.......
AMAT 發表於 2009-11-7 12:13

唔係點會係晚上12點先播
天照 發表於 2009-12-27 04:47:09 | 顯示全部樓層
有排睇....宜家先到37集.....好似話TOTAL預定63集.....

漫畫去到邊到呢?
Scania 發表於 2009-12-27 12:01:49 | 顯示全部樓層
漫畫講緊「父親大人」為左夾夠5個見過真理既人,強制上校做人體鍊成,跟住盲左
天照 發表於 2009-12-27 13:58:38 | 顯示全部樓層
漫畫講緊「父親大人」為左夾夠5個見過真理既人,強制上校做人體鍊成,跟住盲左
Scania 發表於 2009-12-27 12:01

睇咗~
擒晚一次過睇到去第102話.......睇到今朝八點......

應該可能仲有幾話就完結?
 樓主| AMAT 發表於 2010-1-6 23:52:06 | 顯示全部樓層
好緊張.....12號先有下一回.......
 樓主| AMAT 發表於 2010-2-15 23:11:51 | 顯示全部樓層
終於都講到成個國家O既人都俾人鍊晒入"父親大人"入面.....究竟係....真?定假?

下一集好期待!
 樓主| AMAT 發表於 2010-3-15 22:03:57 | 顯示全部樓層
今期,反擊來了!

救返晒所有人,之後再嚟逆轉鍊成陣......

嚟緊下一集......結局!?
 樓主| AMAT 發表於 2010-4-11 16:42:21 | 顯示全部樓層
O岩O岩擒晚又睇埋106集......

小朋友人造人PRIDE都冇埋....變返做胚胎......
愛德華隻炭化鋼手散咗.......
 樓主| AMAT 發表於 2010-4-30 22:36:28 | 顯示全部樓層
107....要等到5月12號......還有好多日.....慢長啊.......
 樓主| AMAT 發表於 2010-5-12 11:39:25 | 顯示全部樓層
107集!
艾爾用自己O既生命去換返愛德華隻手...........

希望快O的睇晒..........好多都係得幾頁........

108話將會係最終話......聽聞.....
 樓主| AMAT 發表於 2010-6-12 21:38:46 | 顯示全部樓層
鋼鍊終於都完結啦.........

愛德華終於打敗"父親大人"
亦用失去鍊金術嚟換返弟弟返嚟.......
可惜係愛德華父親.....終於都要死......不過亦都死係最愛之前......

兩年後愛德華同溫蒂結婚.........

算係一個完滿結局......
Scania 發表於 2010-6-15 07:42:49 | 顯示全部樓層
正確來講,佢係用「真理」來換返佢細路,冇左煉金術係結果