RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2700|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問 5x8x2 mm bearing 易唔易係kws 買到

pskyng 發表於 2009-11-10 14:28:29 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
old car 小咁粒.  thanks r.
chacha 發表於 2009-11-10 14:34:14 | 只看該作者
如果係雙星用0既 5X8 啤令,就一定有
清清 發表於 2009-11-10 14:41:35 | 只看該作者
使唔使又出多個啊,你唔夠分咩!

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... &extra=page%3D1
memberbilly 發表於 2009-11-10 14:51:31 | 只看該作者
hahahahaha我唔夠分
truckman 發表於 2009-11-10 14:57:15 | 只看該作者
清清 發表於 2009-11-10 15:32:48 | 只看該作者
hahahahaha我唔夠分
memberbilly 發表於 2009-11-10 14:51

我都唔夠分啊hahahahaha
 樓主| pskyng 發表於 2009-11-10 16:53:55 | 只看該作者

師兄你誤會了.  係依個post 出之前我在電車區找不回依個post. check 自己個 "主題"又係" 空白(唔知點解) , 以為係因post 錯區而被del. 所以咪係 依個區再post .

難得師兄咁幫手找到 . 咁我 del 返上個post 吧.

post 為加分. 會唔會係師兄諗多左.   , 一係師兄叫版主扣返吧. 為0個幾個虛擬數字對師兄你做成困擾真係唔好意思.

師兄直接同版主投訴, 那就不用"得分"而又可以執行"公義". 而我也有幾會解釋而不用因為誤會而被屈唔夠分.
 樓主| pskyng 發表於 2009-11-10 16:55:35 | 只看該作者
如果係雙星用0既 5X8 啤令,就一定有
chacha 發表於 2009-11-10 14:34

thanks chacha 師兄 幫手.  (不是為了分數).
清清 發表於 2009-11-10 17:06:27 | 只看該作者
師兄你誤會了.  係依個post 出之前我在電車區找不回依個post.
pskyng 發表於 2009-11-10 16:53

唔係啊,你出呢個post果時首頁顯示原文排緊新文章第八位,
再者我一按入去電車技術討論區就見到你個post 排第三位
 樓主| pskyng 發表於 2009-11-10 17:16:30 | 只看該作者
清清 發表於 2009-11-10 17:06

我都知. 不過我check 時真係得個吉ma.  我都唔明點解.  總知唔會為幾分去post la. 要加分我一早去吹水區la. ,  回應咪多分. 使詳出post. (重要唔係copy 係打過).  技術區我從來唔吹水.
 樓主| pskyng 發表於 2009-11-10 17:16:50 | 只看該作者
清清 發表於 2009-11-10 17:06

因為今日有時間出post 咪問下 答下.   詳第三位.. 完全唔知也唔會理會.
anyway. 都係誤會. 信就 la. ok