RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 10076|回復: 20
收起左側

小喇叭 美軍M16半履帶裝甲車

Evo露筍 發表於 2009-12-29 11:18:16 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小喇叭會o係出年1月上旬出呢部1/16美軍M16半履帶裝甲車, 唔知又會有幾多人有性趣呢??
估計應該HKD$800內~~

我暫時都係得呢張細圖....將就下睇住先.......
python 發表於 2009-12-29 12:04:41 | 顯示全部樓層
Is it a R/C version, if yes, it must be a good news, I hardly find a Hasbro Version Half Track to modify.
kenl 發表於 2009-12-29 12:28:57 | 顯示全部樓層
NO NO
 樓主| Evo露筍 發表於 2009-12-29 13:10:43 | 顯示全部樓層

岩岩羅到最新資料喇~~
遙控用8xAA電 + 車體用8xAA電
AM27MHz頻道
可以前後左右轉彎, 炮台可以360度旋轉,機槍可以上下調整, 發炮時有閃光
配有前後LED頭燈及尾燈, 仿真機槍射擊聲效
金屬底盤、servo及差速波箱
隨盒附送2個笑容滿面o既美國大兵

註: 下面大圖遙控牌子出廠時會轉為小號手商標
M16 detail.jpg
python 發表於 2009-12-29 14:19:29 | 顯示全部樓層
Really thanks for your new info, looking forward to its coming...
CIVICMAN 發表於 2009-12-31 02:49:32 | 顯示全部樓層
幾靚仔
asaka 發表於 2009-12-31 16:45:25 | 顯示全部樓層
how much sir?
 樓主| Evo露筍 發表於 2009-12-31 21:33:16 | 顯示全部樓層
memberbilly 發表於 2010-1-2 18:40:10 | 顯示全部樓層
http://item.taobao.com/auction/i ... =50028773&pm2=2
途寶有得買啦~~.埋單唔洗500蚊  抵玩
 樓主| Evo露筍 發表於 2010-1-2 19:02:21 | 顯示全部樓層
http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db1-2cb70fdcc57073afc2a92d71ade09402.htm?cm_cat=50028773&pm2=2
途寶有得買啦~~.埋單唔洗500蚊  抵玩
memberbilly 發表於 2010-1-2 18:40

多謝師兄情報~~
大家可以選擇搵我買又或者自己淘寶買架~~
(不過自己淘寶訂要自己承擔返運輸途中o既風險, 例如貨到後發現有件爛可能冇得換, 就算有得換賣家都要你寄返件貨上去(寄貨返大陸咁大件貨估計HKD$200內),另外淘寶唔係間間銀行o既信用卡接受, 如果又冇大陸銀行戶口, 匯錢上大陸最低手續費HKD$150)
agentjerry 發表於 2010-1-3 11:28:58 | 顯示全部樓層
very good. Interested.
消防船 發表於 2010-1-5 12:39:56 | 顯示全部樓層
師兄咁即係幾多錢呀﹖我有興趣喎﹗
消防船 發表於 2010-1-5 12:46:58 | 顯示全部樓層
睇完短片後發覺好似轉向只有一個角度﹗即一轉就要轉晒有得轉少啲﹖
 樓主| Evo露筍 發表於 2010-1-5 19:47:50 | 顯示全部樓層
師兄咁即係幾多錢呀﹖我有興趣喎﹗
消防船 發表於 2010-1-5 12:39

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... &extra=page%3D1
有關價錢o既野麻煩去返呢個post裡面講,始終呢度唔係買賣區~~

睇完短片後發覺好似轉向只有一個角度﹗即一轉就要轉晒有得轉少啲﹖
消防船 發表於 2010-1-5 12:46

我今日訂左一部自己玩,返左貨試左再話你知~
不過其實睇相見佢都係用servo, 所以就算轉向不足, 自己再改都唔係太難,不過控制炮台果一part就高深少少喇(對我黎講), 不過估計應該難唔到師兄~~
simon540 發表於 2016-4-7 14:28:28 | 顯示全部樓層
Evo露筍 發表於 2009-12-31 21:33
價錢將於一月於版友自作業銷售區發佈~~

請問現在那裡可以買到呢部M16 ?
kcchau_michael 發表於 2016-4-7 21:56:09 | 顯示全部樓層

Ebay有

ebay

Video
CarsonL 發表於 2016-4-8 09:25:26 | 顯示全部樓層
貴呀~~~
python 發表於 2016-4-8 12:08:36 | 顯示全部樓層
曾經在廣州買到4百人仔有找,現在已經冇再見過。
simon540 發表於 2016-4-8 16:13:26 | 顯示全部樓層

仟4抵啦
 樓主| Evo露筍 發表於 2016-4-12 16:54:02 | 顯示全部樓層

早知就KEEP好D啦......我果架支炮都爛埋喇.......
我果架如果完整我1千放比你又點話丫......
唉.......呢架野停左產好多年架喇.........