RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1896|回復: 5
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想買1架坦克,請問有咩好選擇

haeconelson 發表於 2010-1-5 00:10:09 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

想買1架坦克,雙星要成$3000-4000,但國產$1000元以下,想問有什麼分別?另外想問雙星 M4 1/16 sherman full option 幾錢到? thks
Evo露筍 發表於 2010-1-5 00:29:04 | 只看該作者

雙星價錢只係剩車(膠履帶, 好似都係膠波箱,膠驅動輪),連埋聲組燈組, 遙控自己另外買
恆龍坦克價錢已經包聲組,燈組,可以冒煙, $1200內已經可以買到金屬履帶、波箱、驅動輪版包遙控

講性能其實2者差唔多~~講樣貌當然雙星o既會detail d細緻d~

不過最重要係,師兄打算用幾多budget去買車?

M4恆龍都有生產,不過就用torro呢個德國品牌, 所以價錢會貴d而且暫時大陸係未搵到~~
zexel33 發表於 2010-1-6 04:16:49 | 只看該作者
兩部我都買左星星
hatakashi 發表於 2010-1-7 07:08:48 | 只看該作者
買1/4啦 嘿嘿
 樓主| haeconelson 發表於 2010-1-7 21:07:54 | 只看該作者

budget去買車about $4500 ,4 channel 控已經有了,買星星,若要換金屬履帶,全套要幾錢呢?
martin123123123 發表於 2010-1-8 13:28:04 | 只看該作者
m4我都有興趣, 不過個控係唔係一定要雙回中先用得??