RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4918|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

MY NEW JOB (ROVER MINI COOPER DATSUN VERSION)100%完成

黑夜番長 發表於 2010-1-12 06:37:31 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

今次玩舊版MINI殼,用左DATSUN 花 ,再加上改用自己幸運號碼.全人手DIY 車花加字體.由開始至完成跟各位車友分享.唔講禁多去片啦.GET GO ^^

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
50270898 發表於 2010-1-12 09:29:39 | 只看該作者
Nice!
sing.kh8212 發表於 2010-1-12 09:58:29 | 只看該作者
手工,,幾好..MINI隻色幾靚
poweron707 發表於 2010-1-12 10:42:53 | 只看該作者
DIY 車花加字體, Ching 新一年有新的進步wor!!!
Keep going
scalpel 發表於 2010-1-12 10:55:22 | 只看該作者
very nice!!! the pattern is quite good!!
飄道二世 發表於 2010-1-12 11:12:25 | 只看該作者
小心你個PAT
jypepe 發表於 2010-1-12 13:53:01 | 只看該作者
所有字都是手介嗎?
咁請問D弧位點先介得靚呢?
 樓主| 黑夜番長 發表於 2010-1-12 14:39:12 | 只看該作者
所有字都是手介嗎?
咁請問D弧位點先介得靚呢?
jypepe 發表於 2010-1-12 13:53

..........都講左全~diy啦~~何必再問我呢=..=\""

孤位介得好~~手要定/手枕貼著台/鎖著手腕較位落刀~~^^""講晒給你聽囉~~
細輝 發表於 2010-1-12 18:13:56 | 只看該作者
..........都講左全~diy啦~~何必再問我呢=..=\""

孤位介得好~~手要定/手枕貼著台/鎖著手腕較位落刀~~^^""講晒給你聽囉~~
黑夜番長 發表於 2010-1-12 14:39

手起刀落
 樓主| 黑夜番長 發表於 2010-1-12 18:49:23 | 只看該作者

不過真係要長期練習才可以保持技術~~~
garyx 發表於 2010-1-12 22:39:59 | 只看該作者
nice design ...
herbert1 發表於 2010-1-13 00:45:02 | 只看該作者
勁呀師兄,用左幾耐整個殼呀???
garywong5368 發表於 2010-1-13 01:04:41 | 只看該作者
very nice!!!good job
 樓主| 黑夜番長 發表於 2010-1-13 01:53:27 | 只看該作者
勁呀師兄,用左幾耐整個殼呀???
herbert1 發表於 2010-1-13 00:45

一個星期~~時間^^
taipo73x 發表於 2010-1-13 03:05:09 | 只看該作者
VERY GOOD JOB
bbq8833 發表於 2010-1-13 12:46:38 | 只看該作者
好有心幾
bigjun 發表於 2010-1-13 14:57:08 | 只看該作者
好有心機..
 樓主| 黑夜番長 發表於 2010-1-13 18:28:09 | 只看該作者
THANK YOU ALL~~~~
CIVICMAN 發表於 2010-1-14 23:17:35 | 只看該作者
細車手功一樣好黑夜番長 勁吖
 樓主| 黑夜番長 發表於 2010-1-15 00:02:38 | 只看該作者
細車手功一樣好黑夜番長 勁吖
CIVICMAN 發表於 2010-1-14 23:17

thank you